Ännu ingen parning

Varmt ute och regn så ser det ut just nu

Igår fick jag några nya kompisar. De formligen vimlade runt mina ben 🙂  De var ett gäng snattrande änder…..de var helt tama…faktum var att de skrämde mig jag vet inte riktigt var de kom ifrån men  plötsligt var de runt och på  mina fötter.

De  som känner mig väl vet att jag är lättskrämd och inte gillar flaxande fåglar nära mig. Så jag gallskrek… men inte ens det skrämde dom. Men jag hämtade bröd och gav dem och det tackade de inte nej till. Det var helt otroligt så tama som de var.

Ännu har det inte blivit någon parning av Ina. Ina anser sig inte vara redo för det och säger ifrån. Tack Irene och Gunder för en mycket god lunch! Nytt  parningsförsök gör vi fram på förmiddagen så får vi se om den unga damen har ändrat sig eller om hon har samma åsikt  idag……..

Idag blir det ett besök på Vägga delikatessbutik för inköp av några paket örtmarinerad varmrökt lax och varsin laxbakelse ska vi väl ha.

Om jag har förstått det hela rätt så blir det en heldag med regn idag. Det gör inte så mycket om det bara inte öser ner hela tiden.  Ska köp mig en bok eller läsa manual…..hmmm

Just nu är jag ganska irriterad på Frida som slickar och slickar….om det tycker jag inte!! Men hon ska väl lära sig att det inte är ok…snart hoppas jag.


Want to Leave a Reply?