Tankar om livet

Sol idag också det får man vara glad för!!

 

  God morgon ni alla ute i superrymden. Kul att just du titta in till mig idag och läser vad som kommer upp i mitt huvud, hjärta och känslor!! Ibland är det ju bara nonsens men då och då hettar det ju till och brinner eller åtminstone glöder det lite stilla. Så är ju livets gång, än så går det upp och en så går det ner och ibland så står det nästan stilla eller rör sig så lite.

Någon gång slås benen undan så du faller, men det sker ju mindre ofta ju äldre du blir. Livets erfarenheter min vän, har givit dig en erfarenhets bank som håller dig på benen vid kriser. Tack och lov för det!! För visst har jag fått mina råsopar då och då, inte så få heller. Men det ger dig som människa erfarenheter av allehanda slag, människokännedom, lär dig vara empatisk, ger dig självkännedom, du lär dig tänka tankar så din etik och moral utvecklas och stärks med många flera utvecklande saker.

Du lär dig att det är bättre att ha en enda sann vän, än många som bara glider runt i ditt liv ofta på ett bananskal. Besvikelser på ”vänner” lär dig att välja  att ibland hellre vara helt ensam, än tillsammans med de som drar ner dig och som ofta är sådana som älskar att prat skit bakom ryggen.

För var säker det finns alltid någon som älskar att vidarebefordra skitsnacket!  Det var början på en ny dag och tankar kring livets gåtor. Alla dessa tankar kom sig  av att jag läste några ord på FB. Så är det ibland ett ord ger dig många tankar.

Vi har fått våra papper till Gotlandsutställningen…undrar om Anita på Macita’s kennel & company kommer dit. De brukar ju åka.  Jag har varit dålig på att svar på mail under sommaren och jag vet att många undrar varför de inte fått svar…..det är väl så att kraften nte har räckt till, jag såg att man får inte sova över vid utställningsområdet…..utan det är bara dagparkering….varför då… hur tänkte dom då…Så nu får vi söka reda på någon plats i närheten och kinesa på. Ta in på en camping med så många hundar är lite tufft.

För en tid sedan såg jag vad mina guldsmycken är värda…oj då…så nu har jag inte stoppat dom i madrassen utan i vårt bankfack. Jag insåg att där hade jag en extra pensionsförsäkring. Numera använder jag bara färgglada smycken som jag blir glad åt att se. En av mina ringar är eventuellt vikt för ett barnbarn  det beror helt och hållet på hennes agerande.

 

Detta är sanna ord eller hur? Om någon har valt bort dig ur sitt liv så är du ju bortvald. That’s it!!

Du kan aldrig göra något år det för varje människa väljer ju sin väg i livet

och ibland är de aldrig kompatibla efter det.


Want to Leave a Reply?