Städning och mera städning

  På bilden Frida som inte står så som jag ville…  men rövarungen står i alla fall

Solen är på väg fram till oss men det är ingen större värme ute ännu.

Källaren är nu färdigstädad, Rolf tog det sista så min nacke fick ta en vilopaus, så nu återstår  entré planet att städa, men där städar jag ju varje morgon även om det inte syns några timmar senare.  Sedan är  hela huset städat men för hur länge….med 6 st labradorer så blir det inte så långvarigt.

Dagens planer är i huvudsak fastställda, hundbad, kloklippning och örontvättning…..av huligangänget. Jag undrar hur det ska gå för mig när jag ska tvätta öronen, för <3  Moa brukar låta dom ta godis själv efter örontvätten…..hmmm….då tar väl Nadja-Padja alltihopa…..min styrka i händerna…. har flugit sin kos sedan länge. Tiden om blir över går till städning och rekreation såsom ännu ett försök att hitta kantareller eller en bra bok.

Jag önskar att någon skulle vilja klippa vårt gräs när vi är på Gotland…..men vem skulle jag kunna be….numera vill man ju aldrig besvära någon med att be om hjälp…det blir ju snabbt så långt, men det får lösa sig. Man ska akta sig för att besvära  någon har livet lärt mig….kostnaden i slutändan kan tyvärr  bli hög. Vi får väl köra flera gånger när vi kommer tillbaka.

Jag undrar om de har ögonlysning på utställningen…. I så fall ska vi passa på att ögonlysa Ina som står på tur att paras med en brun eller svart hane….vilken då är frågan….Jag måste ta tag i saken inom kort och kolla runt.

   Ha en bra dag men vad du gör så simma lugnt!

 

 

 


Want to Leave a Reply?