Sommaren som kom bort

12 C …….  Idag känns det som en höstmorgon, det var ganska mörkt när vi vaknade….ingen sommar bara en regnperiod

Det är roligt att åka iväg men det är härligt att komma hem. Vi har haft det riktigt bra tillbringat dagarna ute vid havet i en solstol med  böcker. Vi har ju varit några gånger på Gotland så vi har hittat våra små smultronställen runt kusten. Naturligtvis har vi ätit en hel del rökt fisk. Att vandra vid strandkanten med en lös Labbe som hoppar och studsar av glädje ger ju också glädje. Att Lilltrollet Frida fick ett Cert var ju en stor glädje… bara 9 månader gammal 🙂

Vi har haft lite batteriproblem, vi fick köpa nytt batteri till bilen och sedan fick vi problem med batteriet som förser husdelen med ström och där var problem något annat kanske ett relä eller något så det får Rolf söka reda på nu när vi är hemma., så sista dagarna har vi haft problem med varmvatten och att pumpa upp vatten och inget lyse. MEN det är mysigt att sitta och kura i skenet från levande ljus 🙂

Vi var på kyrkogården i Östergarn med blommor till Rolfs farbror och faster. Det var en vacker minneslunden som bestod av en båt byggd av kalksten och små mässingskyltar på en tavla.

Nu är alla tikarna på gång för att starta sina löp….. jag hoppas att de väntar några veckor. Då kommer även Frida igång hon har aldrig löpt förut så sedan utvecklas hon fysiskt och psykiskt. Då får David det tufft i några veckors tid. Jag önskar att han hade någon att vara hos då…..

Hoppas att du njuter av dagen, ler emot någon och får ett leende tillbaka


Want to Leave a Reply?