På Gutarnas Ö

Gotland bara älskar jag….

Jaha, nu har jag städat undan i husbilen, diskat, fixat en sås till den varmrökta laxen.. marktjänsten den har jag….i alla fall idag

Rolf, Moa och John är inne på utställningsområdet och det har nog börjat nu skulle jag tro.  Vi var här i går och satte upp utställningstältet och vi hr bokat in oss på 56ans nostalgi café och ställplats. Där hade vi hela stället för oss själva istället för att trängas här på området med flera 100 husbilar och mängder av hundar  🙂  Lugn och ro för oss alla.

Det var 3 hanar i Championklass en brun David och en svart och en gul… så då får vi se  vilken färg som föredras…7 juniortikar med Frida och bara 4 st tikar i ÖKL… om jg har förstått Rolf riktigt alltså så är det så…. jag skulle tro att här går det undan. Ett 30 tal labradorer är det

Runt omkring med skälls det enormt mycket, alla små hundraser som folk inte lär knipa käft … jag blir SUR över att behöva lyssna på eländet… kan det vara så svårt att lära hundarna lite hyfs… Jag skulle bli helt galen om mina håll på så hela tiden

Ungdomarna vill väl in i Visby och ta en sväng skulle jag tro.  Vi behöver köpa mera köttbullar inför morgondagens utställning. hmm…..Utställning är mera Rolfs och Moas grej…..

Jag har mera varit en älskare av jaktträning…. men även den tiden har passerats…..tiden flög iväg….. vart tog den vägen.. numera får man vara glad så länge man kan hålla sig stående och gående  på fötterna.Jaktträning visar att man har bra kontakt med sin hund…  🙂

Ha’re busbra! Glöm inte att krama om någon!!!!!!!

One Response to “På Gutarnas Ö”

  1. 1
    mona runn

    Hej på dej Tania!!! Såg att ni ligger på 56,ans ställe…där har de jädrans goa räkmackor, kan ja upplysa om!!!! Vi stannade där o fikade ibland, när vi varit i Visby o handlat. Storlunsen min o lilla snuttan Helga, ligger i var sin soffa o myser o snarkar, det funkar otroligt bra mellan dom, inget strul o gruff alls, slick i mungipan, när de går förbi varandra! Helgadamen, är ju en fin o uppfostrad dam. hur gammal är Helga??? Hoppas nu att ni får det fortsatt bra, så hörs vi!!! Mona

    ps. Grattis till framgångarna….ja håller tummarna!!! 😉 Helga är 6 år och en riktig lugn och lättlärd dam vi åker nu på framgångsvågen!! 🙂 Vilken rolig dag!!


Want to Leave a Reply?