Ossian har ordet

Nu var det länge sedan jag hörde av mig men jag har inte haft så mycket tid över för skrivandet. Det är så mycket annat i mitt liv just nu. Jag växer fortfarande men inte så det knakar. Hormonerna hoppar runt i kroppen och gör att mycket känns annorlunda. Tjejer har börjat dyka upp överallt och det är ibland lite jobbigt om inte annat för husse och matte. Många kissfläckar att nosa på.
Utöver detta nosandet har jag fått börja bruka min nos på allvar. Viltspår heter det och är jättekul. Husse har börjat få kläm på att lägga dem så nu är det mycket spring i skogen. Men det är inte bara skogen som lockar även vattnet har sin tjusning. Jag har visat mina begynnande talanger i vattenapporteringens ädla konst. Pang säger det först, därefter plask och sen kommer jag. Har inte missat dummy-en någon gång ännu. Hur kul som helst!
När vi inte håller på med ovanstående aktiviteter går vi på brukshundsklubben och tränar lydnad. Enligt husse och matte alltså. Själv är jag nog där för att träffa kompisar. Apropå kompisar. Förrförra veckan hade jag besök av släkten. Två halvbröder och en morbror kom ut och hälsade på mig på landet. Vi såg ut som bruna sälar som simmade omkring i havet. Det finns en massa bilder på oss på google+ om du vill titta. Synd att de och ni bor lite för långt bort för att träffas oftare.
Matte var imponerad över hur tre vuxna hanhundar och jag kom så väl överens. Inget gruff på fyra dagar. Morbror Otto blev snabbt min favorit. Han tog hand om mig och lärde mig mycket av hundspråket som tvåbeningarna i mitt liv aldrig kan lära ut.
Nu får jag ge mig till tåls en hel månad tills jag får träffa dem igen. Då ska vi ta bilen och åka på minisemester ner till västsverige. Hoppas ni är hemma då så vi kan svänga förbi och hälsa på. Måste ju få träffa Frida om inte annat.
Nu tar morgonbestyren över så jag måste sluta. Maten är klar!
Ha det gott-
Ossian

Tack Ossian för din hälsning vi är så glada att du har det bra och att livet leker. När man upptäcker tjejer då leker livet. Jag ska försöka tala om för alla tjejer i flocken att de får inte börja löpa, nu när du ska komma och hälsa på oss….  Många slick på nosen från Frida med huliganer både 2 benta och 4 benta med viftsvans. Matte ska försök titta in på foto men hon har glömt hur det funkar med GOOGLE så är det med gamla tanter…


Want to Leave a Reply?