Livets plus och minus på 3 röda

18C och hemma igen  och det regnar… husbilen är  färdig för stor städning….. Vi har haft tur med vädret 🙂

Någon natt i Degerhamn och någon natt i Nabbelund…. beundrat Neptuni ängar och Blå jungfrun på avstånd…… där jag tillbringar varje långfredagsnatt tillsammans med  mina häxvänner och en och annan häxhund som hänger med på kvasten och  vi har köpt rökt fisk i Saltvik, besökt Västervik ostkustens pärla och min vackra stad där  jag växte upp.

Nostalgiska känslor…

Det var så roligt att träffa Anne efter alla år och tänk att relationen bara finns där och  fortsätter och det rullar på. Genomgång av livets glädje och sorg i flygande fart……det har ju hänt mycket under åren.

Ett besök i Hjorted hos Yvonne och Inge och samma sak där….på 3 röda passerade livet förbi med ying och yang…. minus och plus….det har ju hänt mycket sedan mitten av 70 talet. Det gläder mig mycket att vi har återetablerat våra relationer 🙂

Ett tag var det så att jag hade ingen att hälsa på där….  i min gamla födelsestad….jag har en del kusiner där men…..de har aldrig varit så förtjusta i mig ….. men nu har vi stående inbjudningar på många håll.  Nästa gång så får vi göra flera besök… Nu är det mera så att man ska hinna med att besöka dom som vill……Ju äldre jag blir desto mera uppskattar jag  att träffa gamla vänner. När man som jag inte har några syskon eller andra nära släktingar så blir vännerna och då menar jag verkliga vänner….. sådana som man kan lita på när det stormar i livet…. allt mer betydelsefulla.

En del av vänskapen…visar

   visst är det så att förståelse får bara människor som livet har lärt ett och annat

och om du sätter dig till doms över andra visar bara att du är en krake som åker snålskjuts i livet utan att ha någon kunskap

Njut av din dag den kommer inte igen

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?