Livets lika åldrar

Växlande molnighet och det känns lite svalare idag….jag har mest sommarkläder med mig … OPTIMISTISKT…. ja,  i överkant….hmmm..  😉 men jag har nog några långbyxor med mig för idag känns det som att jag behöver lite varmt på mig.

Idag bär det iväg till stan…för diverse inköp…klockan 23.00 tror jag det var som Moa och John anländer och ska hämtas inför morgondagens utställning. Så håll du tummarna för att domarna gillar vår 3 hundar som ska ställas ut i morgon och på söndag.

Här sitter jag med havsutsikt och lyssnar på havets brusande vågor i en liten skogsdunge av martallar……mängder av klippersten för hundarna att spring i. 1 i taget får de springa lösa här för då lyder dom mig. Igår fick Agnes och Ina springa tillsammans Agnes är ju numera en stadgat dam på snart 7 år..

På tal om gammal dam… så läste jag i en gammal bok häromdagen om en gammal dam på 62 år som bar sin ålder med värdighet… där denna gamla dam låg i sin säng på sjukhuset och inväntade dödens ankomst…… jag undrade då om jag bär min ålder 63 år…med värdighet i mina avklippta jeans shorts….

Men olika falla ödets lotter sägs det ju

En bra dag till er alla

 

One Response to “Livets lika åldrar”

  1. 1
    My och Ossian

    Ossian håller alla tassar för att det ska gå bra för släkten. Tack för det…


Want to Leave a Reply?