Fint främmande minsann

God morgon just nu ser jag ingen sol..

Igår slängde jag ut allt i husbilen, då och då måste det göras en stor sanering ifrån hundhår och igår kändes det som om det verkligen var dags att ta itu med det.En himla massa jobb förstås och när klockan var 19.00 så var min nacke helt pajad och då återstod bara att lägga ner nacken i vattensängen… Men nu är det gjort och idag återstår bara några små justeringar.Ny matta till förarhytten är beställd.

Fint främmande kom med hallonpaj och vaniljsås.  🙂  Mona och Tommy tittade hit med Hoppalong Cassidy ” Cassim” 3,5 år en svart labradorpojke. Så roligt att de bara kom förbi och hälsade på. Nu var det ordning och reda med Cassim, han var så lydig så 🙂 Naturligtvis lyssnade han på våra tikar som talade om för honom vad de hade på hjärtat.

Mona och Tommy tar hand om Helga när vi åker till Gotland så nu har vi ”bara” 5 med oss….TACK FÖR DEN GODHETEN…..biljetten är beställd.

Det vi inte hann med att fixa igår finns kvar tills idag…. så klart.  Inköp av 5 kg gurka för att lägga in Moas farmor recept på ”Goda vänners gurka” det är vårt favoritrecept är en huvudsyssla idag.

Kantareller plocka dig skulle man kunna önska…själv fixar jag inte att gå i skogen och det är inte så lätt för Rolf heller….numera….att ranta runt i skogen. Vi har en massa torkad svamp och det är till glädje förstås och 20 tal burkar nya kantareller finns som Moa har plockat. Men vi får vara glada att vi har cirka 20 l jordgubbar som Moa och John plockade åt oss.

Ha en bra dag

Ta hand om dig på bästa sätt och ge någon din värme och kärlek!!!

Har du de rätta människorna i din närhet så får du detsamma tillbaka!!

 

 

 

One Response to “Fint främmande minsann”

  1. 1
    mona runn

    GODHET???? Nä ja tycker det är vanlig, normal mänsklighet!!! Tack själva, för en jättetrevlig eftermidda!!! Oj va ja ska skämma bort Helga, vi ska jaga änder i stadsparken, o ligga o kela o slappa i soffan, det bästa av allt…två styck Labbetjabbar att njuta av, vem kommer att ha det sååååå bra o härligt??? Synd att vi inte hade hunnit o flytta till huset o trädgård, för då kunde ja tagit en till!!! Ida ska ja packa upp allt mitt Ullgarn, som ja inhandlade i Vartofta igår, o va det luktar gott, nu blir det sticka av, vantar, mössor………kul!!!! Ha det gött!! Kram Mona
    Helga ser fram emot att bli bortskämd att gulla är ju en av hennes specialiteter. Apportera fåglar är hon ju utbildad på … 🙂 Hon är en så mysig hund så ni kommer definitivt att bli störtkära i henne. Stor kram och mycket TACK för besöket!!


Want to Leave a Reply?