Fånga din dag!

   8 C denna morgon

Helen tittar hit idag  .-)  så då kan Bruno och Frida som är syskon och nu 9 månader  ha bustime. Jag undrar vad Frida kan väga….jag ska titta in på Blå Stjärnan så snart jag kan och väga henne. Jag tippar på 34 kanske 35  kg men jag har ingen aning. Bruno väger  40 kg och det tycker jag är i överkant för en 9 månaders valp, vi får se vad jag tycker när  jag träffar honom. Frida är en stor tik men är  muskulös, kanske är han inte överviktig…

Tack Anders, för hjälpen,han gick spår med Frida igår och hon gick då gå ett spår som legat över natten det gick superbra  🙂  Anders har en halvbror till Frida som är Viltspårschampion Skärvenäset’s Jack och han står till tjänst för parning till lämpliga tikar och har fått ett Cert  och har A höfter och u.a på armbågarna och husse  hoppas komma med i SM och det gör han nog för oj, vad han är duktig på att träna!!

Gårdagen förflöt med städning av övervåningen, matt tvättning….. nu är ALLA  mattor rena 🙂   Hade jag nu varit religiös hade jag sjungit Halleluja…. 2 st mattor hänger fortfarande ute och får inte bli blöta av regn…Det blev lite shopping tillsammans med Eivor blev det också och lite läsning i en bra bok förstås.

Dagens planer… det blir städning av källarvåningen………..

Igår var första gången jag hörde Rolf prata om när vi får sälja huset och flytta till Spanien……  50.000 svenskar bor redan i Costa del sol….eller tillbringa resten av livet i  Portugal i ett lite varmare klimat.

Igår blev det fylld kalvsnitsel till middag för det önskade Rolf till mat, jag fyller med rökt skinka och ost. Nästa gång planerar jag fylla med något annat…men vad.. ingen aning vad jag ska hitta på att stoppa i. Jag pratade med Ida igår och hon skulle göra marmelad med hallon och vit choklad…… det låter helt underbart gott…det vore kul att testa. Vad jag ska hitta på till mat idag….fisk av något slag tycker jag vore super gott.  Jag älskar fisk av alla slag…. inte ål så mycket  men annars slinker det mesta ner. Kokt  torsk med pepparrot och smält smör…..undrar om det är i Rolfs smak idag. Han är annars mycket för panerad fisk.

Nåväl dags att ”hoppa” in i duschen och starta  med källarstädningen….

Jag önskar er alla en bra dag! Lev  ditt liv om möjligt leende

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?