En höjdhoppare

På bilden Rutan som bor uppe i trakten av Flen eller Malmköping. Det syns nästan att hon är efter David.  Både Rut och Rutan är pappa upp i dagen

8C är dagens morgontemperatur det ser ut att bli en dag med växlande molnighet

3 st mattor tvättade jag med högtryckstvätten igår och de hänger nu på tork. Det frestar på nacken med dessa vibrationen men nu är det gjort och jag känner mig nöjd med att ha utfört det. De mesta som var planerat är nu fixat och klart. Det som fattas är kantarellplockningen……vi hade planerat ett stopp uppe i Dalsland på 2 dagar, men lade ner det för att inte stressa sönder oss. Man måste ju orka med allt som ska göras.

Nu får vi ta det lite lugnare och planera in vår  Gotland tripp i lugn och ro. Det får väl bli väl med kantarellplockningen i september…….hoppas jag. Nu återstår det  cirka 2 timmars jobb för Rolf runt dammen sedan är det färdigbyggt. Allt är fixat med biljetter till oss och till Moa och John som ansluter till oss i samband med utställningen….

  Tack Anders som hörde av sig igår och hjälper oss att lägga ett spår till Frida i morgon  nu är det nog snart dax att Frida ska få gå sitt anlagsklass spår.  Anders har lovat att hjälpa Rolf med det.Vi har en  bra och trevlig spårdomare i närheten här…. kanske han har tid …vi får väl se hur det blir. Anders får självklart bestämma det var han helst vill gå.

Igår spekulerade jag över vad det skulle kosta att få hela huset stor städat nu när det finns Rutavdrag….. är det någon som har en aning…..Tänk att åka iväg och när man kommer hem är allt rent och snyggt….vilken HÖJDHOPPARE detta skullle vara…..  Jag tyckern att det är en superide…. det är bättre att använda sina pengar på sig själv…..men Rolf tycker att vi fixar det själva….. han är övertygad om att själv är bäste dräng….hmmmmm.. Så det gäller att i så fall starta en förhandling….. köpa in storstädning… låt oss säga 4 gånger per år…kan detta vara förhandlingsbart…. och en ide som jag kan få igenom….vi får se.

   Visa ord är detta….

Ha en bra dag och ta hand om dig på bästa sätt.

Om du älskar eller hatar spelar inte så stor roll ibland för personen finns där i alla fall .

Men det är bättre för dig att älska någon… hatet genererar bara i negativitet…..kärlek ger ju värme och mera kärlek i hjärtat och ha någon i sin hjärna hela tiden är påfrestande

Nåväl..

Hur du än gör så är det ditt beslut   men det är alltid bäst att simma lugnt

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?