En gammal trött kärring

  12C har vi denna morgon

En trött gammal kärring är jag visst denna morgon  😉  Jag skulle tömma mjölk i mitt kaffe och tömmer  mjölken i juicen…..så kan det gå 🙂

Igår städade jag altanen och bestämde mig för att tvätta alla mattor så idag har jag bara två mattor kvar att tvätta så är alla mina mattor rena inför den stundande vintern. Alla gårdagens nytvättade mattor är nu torra  och har torkat ute och blivit vädrade och det  känns HÄRLIGT! Jag gick igenom min frys igår och hittade 10 st färdiga rätter att äta.Himla bra att ha  vid färder med husbilen.

När vi drar till Gotland får guldfiskarna klara sig med att äta växter och det gör dom.  Vi vill inte besvära någon med att fråga om  hjälp med att mata dom. Själv är ju bäste dräng….

En liten inköpsrunda blir det idag, sedan planerar jag att städa hela huset igen……tvätta fönster….. .Jag får börja på övervåningen och gå nedåt för alla hundhår….Nu tror du förstås att jag är pedant….icke sa Nicke. Men med 6 hundar i huset så blir det mycket städning och det syns i regel inte alls hur mycket jag städar…hmmm

Om jag skulle försöka skicka iväg  ett brev idag till Nellie och Emil….Jag gör ett försök att få iväg det…

Nu har Rolf gjort allt jobb vid dammen som går att göra just nu.Resten en liten bit återstår fixas när växterna har dött så det går lätt att ta sig fram ordentligt….Vi får ju inte riskera att Rolf trillar i dammen.

Här tar allt sin början, Micke och Rolf startar med att bygga in dammen. Jag ska fixa ett foto på hur det ser ut idag det har ju hänt lite sedan dess och det blev riktigt snyggt 🙂

Foto….jo jag ska fixa lite nya hundfoto det är planerat….

När brukar alla mygg försvinna…de älskar ju mig och den kärleken är inte ömsesidig så jag längtar tills de ska vara borta och jag ska slippa få flera myggbett

Jag planerar köpa några nya fruktträd och sätta baksidan men inga plommon för det har vi planterat flera  men de dör hela tiden…så vad ska jag köpa…. det återstår att se

  Päron funkar dåligt här också…

Vi har ju zon 4 på gränsen till 5 trots att här är så långt söderut i landet

Det enklaste  vore naturligtvis att plantera björkar….de klarar sig ju

Ha en bra dag och  njut av livet.. kanske återkommer jag med ett nytt foto på dammen

 

 

 

 


Want to Leave a Reply?