besök i min födelsestad

solen skiner från en ganska klarblå himmel

Igår blev det rökt torsk till middag och det har jag säkert inte ätit på 35 år det var såååå gott!!

Idag ska jag träffa Anne som jag inte har träffat på många år. I morgon ska jag träffa Yvonne som det är  ännu längre sedan vi sågs  🙂 Tack var  FB så träffa man nu gamla vänner och det är jätteroligt. Så det ser jag verkligen fram emot.

5  kg gurka ska köpas in och läggas in har jag planerat. Så snart är vi hemma igen  och får fixa till det. Kantareller ska plockas och frysas in och ett besök i Dalsland finns i tankarna.

Biljett till Gotland måste fixas, Moa och John följer med oss. Om någon vill låna en hund under 1 veckan då vi är på Gotland så…… är det 3 st som inte ska ställa ut…

Hundarna har nästan fällt färdigt…. Men Ina är inte i päls ännu…hon ser fortfarande ut sim en valp..

Ha en bra dag

3 Responses to “besök i min födelsestad”

 1. 1
  Anne

  Väldigt roligt att ses igen. Välkomna tillbaka!
  Tack…Absolut Anne riktigt roligt var så säker att vi kommer snart!! Kram

 2. 2
  Anne

  Gör så! Själv tänker jag att har man inga bekymmer får man skaffa sig – detta med syfte på den nya telefonen. Jag tycker inte om att sitta och knappa på den. Samtidigt måste man just knappa för att lära sig eländet. Gamla tanter som jag ska göra äppelmos, ta långa promenader och ha lite tantkul.

 3. 3

  du har så rätt.. fortsätt du och lek med den nya tfn så rätt som det är funkar det. Tantkul kan vara så många saker så börja du med äpplemoset sedan är det ju bara att ”SPÄ” på med lite ditten och datten 🙂


Want to Leave a Reply?