snöslask…igen

Helgas bruna valpar modell 2010

ytterligare 5 cm snö har vi fått… min längtan efter våren blir starkare och starkare. Just nu är det nog snöblandat regn som kommer ner.

Mina papparazzia fotografer åkte hem igår.  Så jag får ta och skärpa till mig och ta lite nya foton själv. Nu kommer valparna inom kort att få flytta ner i gästrummet och då får Andris flytta in i tjejernas rum så länge, om han är kvar här hos oss…. Jag ska ta ett snack med honom snart hur han tänker…om han tänker och planerar sin framtid. Han blir snart 22 år och det är tid att ta något beslut…..tycker jag. Han borden börja på skola och utbilda sig till Konditor eller något liknade för han är så super duktig på att göra fina tårtor m.m.  Tack snälla Anette för mobil telefonen han fick! Då den var låst till telia så kan han inte använda den i Lettland….Så det fick bli en ”rekard”… Jag får en ny mobil, Rolf får ta den telia låsta och Andris får min Nokia. Det blev en superbra lösning tycker jag   🙂

Sovande bruna labbe valpar

Nu ska jag iväg på sjukgymnastik och träna en stund och sedan kommer Olga-Marie från Norge och hälsar på oss. Hon har också labrador kennel. Det ska bli roligt att träffas det var ganska många år sedan vi sågs. Vi har planerat att åka förbi henne i Norge och hälsa på men det har ännu inte blivit av.

Vem kan bo här och ta hand om våra hundar sista veckan i Juli??????  Undrar om Thomas och Nettan skulle kunna hjälpa oss???

Alternativet är att försöka ”prångla” ut dom på olika ställen. Det gäller alltså sista veckan i juli?? Då planerar vi att vara en vecka ungefär i nordtyskland. Moa vill följa med oss det vet jag och kanske Ellen också.

Helgas bruna labrador valpar

Dagens övriga planer…..stamtavlenamnen är nu bestämda. Jag har inte papperet framför mig så jag lägger ut dom senare. Det är Moa och Ellen som har valt dom ur min stamtavle bok. Petrus Steutius samlade ättlingar i 400 år tror jag den heter.

En bra dag till er alla önskar jag er!

Take care!


Want to Leave a Reply?