Vilka små underbara hjärtan de är

Ny födda bruna labrador valpar

Här är allt ok. Valparna  blivit vägda, ökat i vikt,  fått rengjort i valp lådan,märkta med nagllack,  Helga är duschad och har redan varit ute på små promenader några gånger.

Jag ska spela in en liten film och lägga ut så en film så ni får se och höra se små har jag planerat. Ellen åker hem idag och hon har varit så duktig och hjälp till så bra. Andris har också hjälp oss men Ellen har ju en annan erfarenhet.

Jag minns när vår stamtik Sessan fick valpar och Moa 3 år satt och klappade henne och sa; duttig sej  (tjej) åh va du e duttig..:) Så nog har de varit med och lärt för livet.

Nu kom Andris med ett jättefint alla hjärtan kort som han hade gjort till mig. Så gulligt av honom!

Bruna labbe valpar

Min förkylning är fortfarande tuff…  men det löser sig till slut. Det gör det ju alltid.

Idag ska vi titta på hur dessa valpar ska fördelas. 1 tik ska jag behålla för avel, men hon ska bo hos  Sonja som har en brun tik härifrån tidigare. Så hon kommer att bo på en gård i trakten av Skövde.

1 tik ska till Anna och Augusto, 1 tik till Lina K i Skåne, sedan är det 1 tik som ska placeras och hanarna ska placeras, men då får jag ta fram pärmen för vart de ska har jag inte i mitt huvud.

Så det ska vi ta tag i. Men Ellen ska åka tillbaka till Västervik vid 14.30 och innan dess ska vi ha ätit mat så det är en del att bestyr med innan vi får tid.

snaskande små super söta bruna labrador valpar Foto, Ellen

Valpvakt önskas från 25-28 februari om möjligt…då är det dags att para Rita…Karin erbjöds sig att de kunde komma…Vi får se om vi kan hitta en lösning på något sätt.

En bra dag till er alla…ta väl hand om varandra i dag på ALLA hjärtans dag!

4 Responses to “Vilka små underbara hjärtan de är”

 1. 1
  emelie persson

  grattis till valparna!!! så otroligt söta, å vad skönt att allt gick bra till slut 🙂

  mvh
  emelie persson töreboda/västragötaland

 2. 2
  Caroline Herlin

  Förstår att chansen är liten men vi håller ändå tummarna för en liten tik så här på alla hjärtans dag. Lite lustigt men 3-4 av valparna kom på min dotters 21 års dag den 13 februari!

 3. 3
  Augusto och Anna

  Hej Tania!
  Vi är jätte lyckliga här hemma! Äntligen ska vi ha en liten hund, vi har längtat massor.
  Tittar på bilderna och försöker se vilka som e tikar o hanar…och undrar vem av de som kommer att springa ner till sjön för att busa i sommar!
  Vi e som två föräldrar i väntans tider då det nu är massa som ska köpas hem (ÄNTLIGEN!!!) 😀
  Det kommer att bli 8 låååååånga veckor! Vi får gotta oss i de fina bilderna du lägger ut och e nyfikna på fimen som kommer 😀
  /// Augusto och Anna

 4. 4
  Lina Kristensson

  Här nere i Skåne är vi också väldigt förväntansfulla – vi glädjer oss så 🙂
  Tills vi ses om två veckor så kommer vi följa de små liven här på hemsidan!!
  Hälsingar Lina och Filip


Want to Leave a Reply?