Valpningsveckan……

-4C ingen sol idag. I dag går Helga i i sin valpningsvecka……visst är det spännande….Hon

brun labrador tik

Helga gå idag in i sin 9:e vecka

mår bra men har naturligtvis förvärkar och det jobbar på i henne för fullt.  Hon sover i vår vattensäng så att jag säkert ska veta vad som händer. Det är så spännande eller hur…. Har du kollat de foto som jag lyckades lägga ut på David igår. Andris var ute och lekte ned honom och mans ser verklige Davids livsglädje. För er som inte vet så… Labradorer älskar snö och vatten och bus i största allmänhet. Jag har lagt ut några

brun labrador vlp

En liten naggande god 8 veckors valp.

familjefoto också men de har jag ännu inte riktigt fått till så de syns men jag ska se om jag fixar det nu…till slut ordnar det sig med det mesta. Åtminstone med det man har sin egen hand över, för det är ju det enda man kan styra..

Nu har det avancerat så långt i tvättstugan att vi kopplar in vår nya tvättmaskin idag, för det är ju jätteviktigt att ha en fungerande tvättmaskin när man får valpar. De andra väggarna får vänta så får vi se vad som vi kan hinna och orka med. Det är GULD för oss att få all denna hjälp som vi får av Andris. Annars så hade det inte varit så mycket gjort…jag funderar och spekulerar angående hans framtid…..Men på något sätt måste han ta tag i detta

brun labrador valp

Ännu en 8 Veckors brun Labbe valp

själv om det ska bli något av det hela. När han är redo….Ibland är det det ju så att hjälpen stjälper… någon gång man en människa växa upp….han har ju åldern inne, men kanske inte mognaden står i proportion till åldern….i solidariteten tecken håller vi tummarna för en medmänniska  eller hur?

Livet är inte alltid å lätt att leva för alla. För en del går allt på räls och för vissa människor är det många staket att klättra över innan man får vila.

Dagens planer….lite jobb i tvättstugan blir det förstås. Tvättning, städning, garage taket skulle behöva skottas av…det kanske blir gjort fram på dagen.

Grattis Mathieu på 61 års dagen

Vi ska göra ett besök hos Matje som fyller år idag, fram på eftermiddagen tänkte jag. Vi var bjudna dit igår men valde att tacka nej och göra ett besök idag i stället för vi ville inte lämna Helga så länge.

Jag gillade de 2 låtar som gick vidare på musik festivalen igår. Det är inte så ofta som jag har gillat den vinnande låten..

Storken flyger och flyger

På väg med Labrador valpar till Skärvenäset's Kennel i Tvärred Sweden

men han har en bit framför sig innan han är framme och kan landa…. jag undrar så hur många valpar han har i sitt knyte.. …spännande eller hur?

Ta hand om dig och de dina!


Want to Leave a Reply?