Snart så….kommer dom…..

-3C och en grå himmel 🙁  Idag är Helga på sitt 58 dygn efter parningen.  De flesta av våra

Bruna Labradorvalpar modell 2009

valpar har föds ungefär på 60-61:e dygnet…..så spänningen stiger eller hur??

OLIDLIGT SPÄNNANDE……..jag tror ni håller med mig.

Helga mår bra men har i natt mest sovit i Bia bädden. Det är varmt för henne i vår varma vattensäng.

Hennes temperatur ligger än så länge ganska stabilt, så just nu syns ingen temp dip på gång . Men det kan ju ändra sig snabbt.

Agnes har startat att löpa och är nu på sitt 6:e dygn och kanske kommer flera igång nu, så David får det lite tufft.

Här några av oss som har oddsat på hur många valpar det blir…Andris, Ida och Moa, Jesper, Inger tror 11 st,Theresia 12 st Augusto, 10 st, jag, Anette och Anna 9 st och Rolf 8 st, Inger 7 st…. vem ska få baka en tårta/tårtor och bjuda på valptårta…. flera som vill vara med……

Jag ska försöka slå en signal och höra med Alexander och Karin hur

Labrador valp efter Nadja

det går med Rita…om de har märkt att hon är på gång att starta sitt löp. Jag hoppas hon väntar några veckor… en liten paus i mellan vore gott.

Idag måste jag ringa och försöka få en klippning och kanske en färgning också. Just nu är jag trött på att vara mörkbrun….ny nyans på gång men vilken… mitt blonda hår är nog numera grått…och det gillar jag tyvärr inte.

Vår Lettiska fadderson Andris är fortfarande kvar och när någon frågar honom vad han vill, och när han ska åka tillbaka, så säger han jag vet inte och tittar på mig….men jag frågar inte vad han vill.

Labrador valpar på väg till Skärvenäset's Kennel finns i det röda knytet..

Dagens planer…..Tvättstugan får ligga lite på is för Rolf har så ont av muskel värk. Men det blir jättesnyggt 🙂

När valpningen har börjat så står det på hemsidan och sedan ringer vi runt när vi  har vilat oss och vet vad vi har fått i frågan om tikar och hanar.

En fodervärd  till en han valp skulle jag vilja ha. En person som villig  göra en Vilt Spårs Champion av den och se till att den kommer ut på utställning och eller träna den inför start på jaktprov så att hunden blir bra meriterad. Tanken är ju att jag ska kunna använda hanen i min avel  när den är meriterad. Det är ju inte så märkvärdigt att  träna detta för en person som är riktigt rörlig.  Det ÄR ju inte så att vi är så snälla att skänker bort en valp utan naturligtvis vill vi ha meriteringen som  en motprestation.

Ha en riktigt bra dag ni alla ute i Cyper rymden


Want to Leave a Reply?