Ska det bli valpning ……i natt..?

-15C… och solen är på väg upp.

Nu har Helga låg temp nu på morgonen och vi får se om det vänder upp eller om det sjunker ner nu och stannar där. I så fall är det valpning under det närmaste dygnet. Jag tycker det vore skönt för Helga om det startade för nu är hon ansträngd men natten har varit lugn.

I natt vaknade jag och är  nu super täppt i näsan…så nässpray ska jag inhandla idag. Jag hoppas att det är tillfälligt för Inger och jag ska ha en mysig gemensam stund på ett SPA, men  om jag är mycket förkyld så fungerar inte det..

Ellen skickade sms i går kväll och frågade om hon fick komma och hälsa på under helgen. Så om jag har förstått det hela rätt så kommer hon i morgon och stannar över helgen.

Det är alltid jätteroligt när det kommer barnbarn och hälsar på. Ellen och jag lagar mat tillsammans och det gör vi bra och har roligt.

En bra dag till er alla. Om något händer så står det här….

One Response to “Ska det bli valpning ……i natt..?”

  1. 1
    Mona Runn

    Hoppas att det blir många bruna ulliga tottar!! Hälsar Hoppalong Cassidy!!!!


Want to Leave a Reply?