Så skönt att det slutade väl till slut

Nu är det lugnt i valp lådan. Helga tvättar och matar de små. De ser ut att vara ungefär lika stora.

Fram på dagen ska vi väga alla och märka dom med olika färger…..nagellack brukar jag använda. Dessutom gå igenom så att det verkligen är 4 tikar och 3 hanar och inte tvärtom.  Rolf var ju jättetrött när de kom hem vid 04.00 i morse. Han berömde Andris och Ellen som hade varit så duktiga. När de åkte härifrån så hade de 2 hanar och 1 tik.

Helga med sin valpar idag

På vägen ner  så kom det ytterligare en tik. Ellen satt bak hos Helga och var så duktig och såg till att valpen fick mat och snabbt blev torr. Men hon har ju varit med många gånger under årens lopp.

Vi hade valparna i en låda, med en inbäddad värmd vete kudde i så att de skulle hålla sig varma. På djursjukhuset så värmde de kudden innan hemfärden. Så valparna var varma och goa när e kom hem.

Fram på dagen när Helga har vilat upp sig så ska jag duscha av henne så hon blir ren. Jag har haft henne ute men hon ville inte ha någon mat. Men hon fick mat när hon kom hem.

Idag blir det bara vila här

2 Responses to “Så skönt att det slutade väl till slut”

 1. 1
  Carola

  Hej
  Grattis till de 7 små liven
  Skönt att allt löste sig till sist, alltid jobbigt att behöva åka iväg så där.

  Här i Norrland är allt gött, har ett otroligt vackert vinterväder idag, så nu ska vi ut i det härliga vädret jag och hundarna.

  Ha det gott

 2. 2
  Caroline Herlin

  Tack för all uppdatering och de fina bilderna. .Det har varit så spännand och lite oroligt att följa.Efter en lång promenad i Häckeberga skogen och nybadade hundar så blir det lite vila för oss också.


Want to Leave a Reply?