Rita har börjat löpa idag ….parning vecka 8

Vår bruna labrador tik Rita ska paras med vår David apporterar här i vatten

3 Responses to “Rita har börjat löpa idag ….parning vecka 8”

 1. 1

  roligt! nu följer jag från början. ser om jag klara det eftersom jag blev så fast vid helgas graviditet och förlossning.:) Ja nu Ida är du med från början!Nu kan du räkna ut när det blir valpleverans. Tiken går i 9 veckor cirka sedan ska de vara här hos sin mamma i 8 veckor..

 2. 2

  jag nöjer mig så länge med bilder och berättelserna om helga och hennes ungar, det tillbringar värme över de sista vinter veckorna. 🙂

 3. 3
  Karin

  Det ska bli så spännande och se hur det kommer att gå och hur många valpar det blir för Rita och David.
  Men lite jobbigt också, hur ska vi klara oss utan våran Rita i 10 veckor, hon är ju bara för härlig. Det blir liten tufft för er förstås


Want to Leave a Reply?