Oh, vad det är jobbigt att vänta…

Nu är pappa Mario och hans matte  Torunn med oss och gissar. De tror på 10 st valpar…Andris, Ida och Moa, Jesper, Inger tror 11 st, Theresia 12 st Augusto, 10 st, jag, Anette och Anna 9 st och Rolf 8 st, Inger 7 st…. dessutom undrar Anita om det är ett helt fotbollslag… snart vet vi …….antal och kön…oliiidligt spännande… e de i alla fall

Helga ligger i vattensängen och vilar sig emellan förvärkarna. Natten har varit ganska hyfsad med lite sömn och lite vaket… Helga har legat mest hela natten i vattensängen och det avlastar henne bra så hon kan slappna av på ett vettigt sätt. Dessutom är det ju varmt och skönt. Det finns ju tvättmaskin…eller hur….. för nog blir det lite söligt… vi hoppas på att få ner henne i valplådan när det är dags men det vet man ju inte hur Helga har tänkt…men när första valpen är född då stannar hon i valplådan..

Ellen kommer i kväll..

En bra dag till er alla

One Response to “Oh, vad det är jobbigt att vänta…”

 1. 1
  Augusto och Anna

  Va mysig du är med henne! Vi håller alla tummar fingar, tår o fötter för att det ska gå bra.
  Nu e d jättespännande tycker vi också! 😀
  Hälsa Helga från oss med en klapp på magen!
  Augusto och Anna…. Helga får många klappar på magen 🙂


Want to Leave a Reply?