Nya bilder kommer under dagen

Macita's Cher Bono vår bruna Labrador tik, Helga som är mamma till valparna

Här är det lugnt och fridfullt. Valparna och Helga mår bara fint. Idag är det dags att bygga ut valplådan så de får lite mera plats att röra sig på.

Valparna har nu små, små ögonspringor och de rör sig bra och går inom kort. Idag ska Rolf åka och hämta kött till dom, så vi har hemma när det blir dags för dom att få sin första externa mat.

En serie med bilder på Rita kommer under dagen. Men tyvärr ser det inte ut att bli sol, så vi får se om dom blir bra.  Moa fixar nya bilder. Men för att de ska bli riktigt skarpa och fina så behövs ju ljus och idag ser det mörkt ut.

Labrador valpar diande

Så roligt, att det gick så fint med Davids premiär parning. Vi får se när Karin och Alexander kan komma och hämta hem Rita. Rita sover hos Ellen för Ellen bara älskar Rita. Det är ömsesidigt förstås. Så nästa kull med valpar vänts födas vecka 17.

Dagens övriga planer…ska ta med Andris vår Lettiske fadderson och köpa honom lite nya kläder.

Han har varit  så snäll och hjälpt oss med så mycket olika saker. Jag vet ännu inte när han tänker återvända till Lettland….tjejen ligger på hårt nu, en han bara skrattar åt det hela.  Jag tror att han har svårt att bestämma sig om hur han vill göra. Men han måste bli vuxen på ett eller annat sätt. Jag funderar på att  kolla om någon har en mobil liggande och skräpar för han har inga mobil just nu. Han har lite pengar men anser sig inte att råd att prioritera en mobil.

Helgas fina bebbsar


Want to Leave a Reply?