Mina papparazifotografer sover ännu

Macita 's Cher Bono vår bruna labrador tik "Helga" som har valpar

Helga skickar en hälsning till er alla. Allt är väl med mig och mina puppisar. Nya bilder på valparna kommer Moa att fixa när hon har vaknat vilket sker snart då matte Tania alltid väcker alla vid 09.00 ungefär för hon vill att alla ska äta gemensam frukost. Inget gående smörgåsbord här alltså. Är man uppe halva natten så är okay men frukost äts ändå gemensamt.

Idag åker Rolf, Andris och Ellen till Linghem utanför Linköping för att hämta hem Rita för parning. Vår  ”lillpojke”  David ser fram emot denna debut…..  🙂 David som Moa kallar sin bäbis..  Så många fina foton Moa tog på David igår och på alla förresten. Hon är en riktigt bra fotograf. Hon har det fotografiska seendet och förstår instinktivt vad som blir en bra bild eller inte. Så ni kan se fram emot nya fina bilder på Rita.

Valpbilder kommer under dagen eventuellt en ny film också. Nu ska jag väcka mina papparazzi fotografer… Ha en bra dag!

One Response to “Mina papparazifotografer sover ännu”

  1. 1
    Julia

    Ser fram emot bilder på Rita!!! *väntar spänt* =) Ha en bra dag, ni allihopa! Ha det bra ni också!


Want to Leave a Reply?