Massor av snö har vi fått

Bruna valpar modell 2009 Ett gäng söta labbevalpar  födda 2009. Oj, vad mycket snö vi har fått!

Nu ska jag strax iväg på min sjukgymnastik. Jag har förstått att det snart ska dras in…..Ska man få gympa så får man gå på gym och betala det själv. Det verkar som om sjukgymnastiken ska dras in de också. Sparbeting…

En liten luns bakgrunden hundplädar.

Min sjukgymnast har ännu inte sagt till mig, men jag hörde honom pratat med några män…och han hat slagit ”omkring” det hela så jag förstår även om jag låtsas ovetande.. jag fattar nada med andra ord.

Jag ska ta ett nytt foto på Helga idag, hon är så stor…. vad månde bliva…..har Anita rätt, ska det komma  ett helt fotbollslag??

Jag återkommer efter gympan.

En bra dag till er alla.

2 Responses to “Massor av snö har vi fått”

  1. 1
    Mona Runn

    Morning alla fastlänningar!! Här på Gotland är det mesta inställt, snöstorm o ett par minusgrader. Skulle hd-röntga Casimir ida, men ny tid har fixats till på fredag. Inte försvarbart o ge sej ut, när till och med plogbilar kör fast i drivorna!!!!

  2. 2

    Morrn, vi har mycket snö också en inte så mycket att allt stannar. Nu ska vi ta ett tag och se om vi kan få all snön att lossna från solfångaren innan solfångaren rasar ihop.Kramiz


Want to Leave a Reply?