Lugnt och skönt med 7 st valpar

En liten valp med en rits i pannan.....så elegant och pikant

Här är allt bra. Det är mycket enkelt med  7 st valpar…det är ju bara hälften av Nadjas 13 st…..med andra ord…en kull så enkel att sköta om.

Här är verkligen lugna gatan det är tyst och lugnt i valplådan. Valparna äter och sover och växer…. Helga mår fint och tar det hela med ro.  Igår kom hon och vill går ner en liten stund till de andra hundarna men det var bara i 5 minuter sedan var det dags att titta till sina puppar igen.  Nu på morgonen kom hon och ville gå ner och äta tillsammans med de andra hundarna, så då fick hon det. Hennes operations sår ser  jätte fint ut. Det är ett riktigt långt sår, för hennes livmoder var så enorm svullen så veterinären öppnade så mycket för att försöka få ner svullnaden snabbt. Det var ju tur att det löste sig, för Rolf var förvarnad att annars så skulle de vara tvungna att operera bort hennes livmoder.

Jag måste säga att David är superduktig. Hampe lärde honom när han var liten att man gick inte till små valpar och nu går han inte uppför trappan. Utan stannar på nedre våningen.

Skärvenäset's Labbe valpar modell februari 2010 som smaskar och sover och myser

Jag har tyvärr ännu inte gjort någon film….. jag ska göra ett försök idag och se om ljuset kan räcka till för att få lite skärpa i alla fall. Nu  börjar min förkylning ge med sig, så idag kan jag lägga ner alvedon ätandet. Nu ska min hud läka runt näsa och mun och ögon….Jag ser hemskt ut…man kunde använda mig till att skrämma barn med … 🙂

Rita sommaren 2009

Idag ska jag höra med Karin och Alexander om de kan köra hit Rita så hon får vara här under parningen.

Så vi blir på det klara med att vi parar på rätt tid.  I sluten på nästa  vecka…..kanske torsdag…jag ska räkna närmare.  Annars så får Rolf åka och hämta henne. Det är enklast för att hitta en valp vakt  är inte så enkelt. Helga skulle inte gilla vem som helst.

Rita kommer från en kull som också var 13 st valpar.

En riktigt bra dag till er alla önskar jag ER


Want to Leave a Reply?