Liten blir stor drömmer och tror…..

Nyödda bruna labbe valpar Här är det lugnt i valplådan. Helga mår fint och är en bra mamma som sköter om sina småttingar och tvättar och matar dom så det är lugnt och tyst, vi hör endast lite ”knorrande” mys ljud då och då. Vilket innebär att även vi får sova gott som har bebbsarna i sovrummet.

Det blev ingen film gjort igår så det roliga finns kvar att fixa med tills idag. Det finns äldre filmer på You Tube från tidigare kull, om du vill söka på det.

Tänk att valparna kommer att vara stora kanske som David en dag….kan man tro det när man ser de små..??

Macita's David Bowie 14 feb Foto: Ellen...undrar vad han har i munnen??

Nu har Helga blivit duschad,valparna är vägda och märkta och alla har ökat i vikt. De är ganska lika stora än så länge i alla fall. En tik väntar vi med att placera ut för vi har en familj som har väntat sedan i augusti och de har lovat ge besked på onsdag. De har en äldre labrador som ska opereras och behövde några dagar extra.

tik md bruna labrador valpar

Helga med sin valpar

Idag är det Andris som är riktigt förkyld och behöver ta alvedon. Jag är fortfarande förkyld men lite bättre. Skönt.

På fredag kommer Moa och stannar här på sportlovet 🙂 Ellen kommer tillbaka men visste inte riktigt när:) Barnbarn är livets krydda..de får mig att skratta och håller mig lite ung eller yngre ska man kanske säga. Ellen Belly Buh fyller fjortis…23 februari… visste inte vad hon önskade sig…så då får det väl bli det gamla vanliga….typiska mormors presenter…alltså bra ha saker. Men det behövs det också.

I morse fick vi telefon från David som köpte Pizarro, en av Agnes söner. David berättade att de hade varit på väg till fjällen i nyårs helgen och frontalkrockat, så Pizarro finns inte mera. Han bröt ryggen i krocken. Så sorgligt det är.

3 Responses to “Liten blir stor drömmer och tror…..”

 1. 1
  Mona Runn

  Så fruktansvärt tragiskt med Pizarro……Ja hoppas att matte o husse klarade sej från krocken…… Ja förlorade ju min förra hund,(han blev trafikdödad) bara 2 år gammal, fortfarande efter 1 år så sörjer ja honom djupt. Ida har ja ju Hoppalong Cassidy (Casimir), Pizarro´s bror. Ja känner varmt med er…….
  Ja det är tragiskt men tur att de andra överlevde i 90 km frontalkrock… tuffa fix

 2. 2
  Mona Runn

  Tania….. Casimir´s röntgensvar kom ida.. HD-A ED-O,, skönt, men ja fick lite förhandsinfo av chefsveterinären, hon tyckte det såg bra ut…….men man vet ju aldrig…….

  När det gäller Pizarro´s familj, måste man säga att de har haft änglavakt!! Som gammal Trafiklärare förstår ja ju vilka otroliga krafter som är igång vid en sån smäll!!!! Usch……….

  Det är med stor glädje jag noterar detta 🙂 röntgen resultatet alltså…smällen måste ha varit FRUKTANSVÄRD….mina varma tankar går naturligtvis till familjen.

 3. 3
  David

  Hej,
  Jo vi andra som var med i krachen klarade oss relativt bra. Det var inte mycket att göra när en annan bil helt plötsligt kom över på vår sida av vägen. Det är jobbigt när man själv inte rår över situationen utan är utlämnad till andras förmåga att köra. Tack för alla varma kommentater. Vi saknar Teo (Pizarro) jättemycket, extra jobbigt för barnen som inte riktigt förstår vad som har hänt. Men vi är ändå glada att vi överelevde med så pass lätta skador som vi ändå fick. Får se om vi skaffar någon ny hund framåt, just nu känns det inte riktigt så…
  Hälsn.

  David Varma KRAMAR till er alla!


Want to Leave a Reply?