Ingen vår i sikte…

Brun labbevalp

I natt har det varit kallt  -22C som mest och nu har vi cirka -17,4C..brr inga myggor.

Det är mycket snö och taket är jag lite orolig för.  Många tak har rasat, visserligen på större byggnader än vårt hus. En del skolor skulle ha stängt idag……..situationen är ovanlig.

Allt är bara bra med Helga och valparna. Helga tar det hela med ro och kommer nu ner till oss för att umgås med oss. Det är naturligtvis skönt för henne att få gå som hon tycker. David går inte uppför trappan och de andra tikarna har köksdörren stängd då Anges fortfarande löper. Så Helga bestämmer själv när och var hon ska vara.

En av Helgas valpar

Igår var Emilie här och skrev kontrakt på en av valparna.

Nu till helgen kommer, Anna och Augusto, och  Lina med familj från Skåne upp och kanske någon mera. Så nu rullar det på.

Oj, vad de små växer, man glömmer hur snabbt de utvecklas från gång till gång.

De rör sig bra och kravlar runt i valplådan och i slutet av veckan så går de och har öppnat ögonen. Nu har de fått riktigt stora rumpor tycker jag.

Moa och Ellen tog lite nya foton på David igår och jag ska lägga ut dom. Om jag bara kommer på hur jag ska lägga till ett album…  🙂

Min favvokille David som blir 2 år i maj och är en riktig charmör

Jag har fått lite foto på Archibald son till Agnes. Tack Lisa! Lag ska försöka få ut dom också under dagen

En bra dag till er alla

One Response to “Ingen vår i sikte…”

  1. 1
    Caroline Herlin

    Så snygg han är DAVID. Nu har vi inhandlat filt på Rusta och laddar inför helgen. Hoppas bara det inte blir snöoväder.David är en riktig GODING.. vi får hoppas på bra väder..välkomna! /Tania


Want to Leave a Reply?