Idag har vi kallt och strålande solsken

-9C och solsken. Det ser ut att bli lite sol idag och under dagen ska jag försöka göra en lite bättre film på valparna.

bruna labbe valpar

Idag väntar vi besked angående den tik valp som ännu inte är placerad. Då familjen var på semester så fick det ta några dagar.

Det Är tragiskt för  Clementz att husse är så ambivalent….det är inte första gången som det har varit aktuellt att Clemenz skulle flytta tillbaka. Om en hund får dubbla budskap skapas  en otrygg sfär…

Som jag ser det så är det så att med så mycket sjukdom så finns det egentligen ingen möjlighet att handla på ett annat sätt. Det gör alltid ont att skiljas men det gör inte mindre ont om man väntar……..Man kan ALDRIG fly ifrån sina känslor….

Nu  hoppas jag att husse ser till att Clemenz blir röntgad i alla fall. Jag hade tänkt göra det på Västra Djursjukhuset i Göteborg i nästa vecka.

Bruna Labrador valpar modell 2010 från Skärvenäset's Kennel

Bilderna är från igår. Jag har ännu inte haft tid ta ta några nya bilder. Men allt är lugnt och harmoniskt i vår valplåda. Helga sköter om det hela på ett ypperligt sätt. Hon är nu pigg och glad och vill nu komma ner och äta tillsammans med de andra hundarna och det får hon göra. Hon är så stolt över sina valpar.  Det råder en ljuvlig harmoni i valplådan

Olga-Marie från Leberiens Kennel i Norge har meddelat att hon kommer och hälsa på oss. Det ska bli jätteroligt för det var mycket länge sedan vi sågs. Hon är i närheten och ska para en av sina tikar på en annan kennel.

Nu är det allt dags att para Agnes, om vi skulle ha gjort det men det ska vi inte. David är högt uppe i varv. Nästa torsdag kommer Karin och Alexander med barnen och Rita. Rita får stanna här tills vi har parat och sedan får Rolf köra hem henne.  Jag tror att Rita kanske ska paras sent i sitt löp…vi får se. På fredag anländer Moa från Västerik och Ellen planerar komma senare i veckan för hon har en dejt med en pojkvän…..våran lilla Belly Buh… snart fjortis…..ack ack kack.  Kanske kan vi göra en lydnadsträning när vi nu blir några stycken.

Jag ska lägga ut en  nytagen bild och/ eller en film lite senare.

En bra dag till er alla. Kram

One Response to “Idag har vi kallt och strålande solsken”

  1. 1
    Augusto och Anna

    Hahaha! De ser ut som nallebjörnar 😀
    Det blir kul att se när de öppnar ögonen!


Want to Leave a Reply?