I morse hade Helga förvärkar……

brun labbe valp

En liten brun labrador valp.....:) jätte söt.

-1,4C och uppehåll. Men så mycket snö som vi har nu …. Jag längtar efter våren och snart kommer den hoppas jag…..

En liten brun labbevalp som nästa försvinner i gräset.  Moa tog fotot i somras. Inom kort har vi nya valpar här. Nu på morgonen hade Helga förvärkar.  Så det var lite stånkande och flåsande.  Hon har sovit nere vid mina fötter. Hon blir naturligtvis mycket varm också för det händer ju en massa i kroppen på henne.

Dessutom ser det trångt ut…..inte för trångt hoppas jag.  Annars så mår Helga bara fint och även hon njuter av snön.

De andra hundarna rullar gärna runt i snön och ”badar” på så sätt sin päls och sedan kommer  in och försöker torka av sig och då tycker jag att de är iskalla. Jag är ju lite känslig för kyla med mina nervsmärtor.

brun labbevlp

Brun labrador valp modell 09 njuter av solen

Valp lådan står nu ihop skruvad och väntar. Även vi tycker det är spännande förstås. Dagens planer….tvättstugan ska ha sitt….. Jag ska leta reda på en bra el snål torktumlare till ett vettigt pris.  Vi använder nästa aldrig torktumlare, men det kan vara bra att ha en vid behov. Så en ska köpas in och installeras.

Vi har en fullt fungerande waskator  3 fas, 7kg  tvättmaskin om någon vill köpa den, just nu har vi 300 kr bjudet för den.

Just nu är tvättmaskinen bortkopplad så det är bara att hämta den om någon är intresserad. Just nu så sk det i första hand fixas så i kan installera vår nya maskin som är på 8 kg och då undrar du förstås vad ska 2 personer  med en 8 kg maskin med…. med så många hundar blir det jättemycket tvätt.

Vår bruna tik Rita som ska paras inom kort

På bilden ser du vår tik Rita som ska paras med David ser du här. Hilda är mormor till henne. Rita bor hos fodervärd i Linghem.

Inga andra kända planer precis för ögonblicket….utan vi får väl se vad vi kan hitta på.

Andris var ute och busade med hundarna i snön igår. Efter sov de alla hundarna sin skönhetssömn, inte Andris som för övrigt var helt genom sur. Men kul hade de alla.

Hilda och Helga var inte med förstås. Hilda 12 år, ser ingen anledning att gå ut nu i snön om det inte är alldeles nödvändigt förstås. Helga får ta det lite mera piano än de andra busarna. Nu oddsar vi på hur många valpar Helga får….. den som vinner får bjuda på VALP TÅRTA…:)

Jag önskar er alla en riktigt bra dag med mycket kärlek och värme.


Want to Leave a Reply?