Helga mår bra blir större för varje dag

-6C men det ska nog bli lite varmare fram på dagen. Nu på morgonen så hade Helga det lite jobbigt med förvärkar… och det är ju mycket som ska hända i kroppen och öppnas upp inför valpningen  och det tar ju tid.

bruna labradorvalpar

Huligangäng på G

Ett foto på Helga stående kommer under dagen. Nu börjar det närma sig i morgon går Helga in i sin 9:e vecka,valpnings veckan……. Spännande är det som alltid.

Jag undrar vem/vilka som ska baka valp tårta för att de har gissat rätt på valp antalet??? Hoppas det är Jesper  som ska baka….:)

På bilden några av Nadjas valpar de var 13 st till antal och alla var bruna, på bilden var de stora nog för att ha hunnit bli ett riktigt huligangäng… Moa  kommer hit på sportlovet så då får vi lite extra hjälp….om Ellen Belly Buh Puh kommer vet jag inte för som vanligt hör jag aldrig av henne förrän hon är på väg hit.. Om Ellen kommer så får vi ställa till födelsedagsfest för henne. Det

Brun Labrador valp

skulle vara roligt för Moa har firat de flesta av sin födelsedagar här hos oss. Men Ellen tror jag aldrig har varit här när hon har fyllt år.. Det är naturligtvis roligt för tjejerna att delta med valparna. Dessutom så skapar det ju en stor samhörighet och livskunskap.  Barnbarnen är grädden på livets mos tycker jag. Vi har så roligt tillsammans.

Igår fick jag sms från Moa, som skrattade åt att jag hade skrivit fel…turktumlare i stället för torktumlare och det var ju roligt, jag fick mig ett riktigt  gott skratt.

Idag börjar Andris och Rolf att måla på första väggen i tvättstugan. I går skrämde den unge mannen mig riktigt rejält. Vi hade pratat om att på något sätt få bort snön från taket över husbilen innan allt rasar ihop. När jag tittade ut…hade han ställt upp en kort stege, hävt sig upp i krokig arm med skyffel….och gick omkring på taket… HJÄLP!!! Vi fick sticka ut och binda ett rep om midjan på honom, så att han inte kunde ramla ner och dessutom ställa upp en stege som var tillräckligt hög för honom att klättra upp på…Rädd är bara förnamnet..skräckslagen är nog mera vad jag kände. Han har en riklig initiativförmåga………. Han är inte en person som står handfallen…

Storken har startat sin flygning emot Sverige..

Storken har startat sin flygning emot Sverige men än dröjer det innan han är framme och landar.

När valpningen startar i nästa vecka så står det valpning på hemsidan.  Sedan brukar jag uppdatera varefter valparna föds…


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»