Gråvädersdag…

En av Helgas valpar

Nu börjar valparna att gå runt lite i valplådan. Ellen tog foto igår kväll med Moas kamera när de knallade runt. De lägger säkert in bilderna när  har vaknat. Idag ser det ut att bli en grå dag så himla trist tycker jag. Vi har plusgrader och det droppar från taken. Så nu smälter snön ihop.

Idag åker  mina papparazzi fotografer hem  till Västervik. Moa har sagt att hon kommer tillbaka på påsklovet. Kanske gör Ellen det också.  🙂

En valpköpare kommer hit idag för att skriva kontrakt. Sedan är alla kontrakt skrivna. Rita åkte hem till Linghem igår . Jag ska titta om Alexander har lagt ut någon film på Facebook som jag kan länka till. Han gjorde en lite film.

På mitt köksbord tronar jättefina tulpaner i precis rätt grön färg som Anna-Carin hade hittat i Holland och tyckte att det var exakt för mitt kök och köpte den till mig..TACK så snällt! 🙂

En länk jag hittade på Facebook som kan vara bra att ha

http://www.veterinaren.nu/hund

Här en bild på Rita när Moa tränar henne på att stå, hon står inte så snyggt

Inga speciella planer för dagen. Det kommer ett gäng nya valpbilder nr tjejerna har vaknat. Moa visade Karin hur hon skulle träna Rita på att stå för tjejerna vill ställa ut henne fram i höst när hon har kommit i form efter valpningen. Jag får väl skicka upp Moa till Skövde  i sommar för att ha utställningskurs med de valpar som bor där. Vi planerar in en valpträning i sommar där.

liten men naggande god

En bra dag till er alla!

2 Responses to “Gråvädersdag…”

 1. 1
  Lina Kristensson

  Tack snälla för igår – det var jätte roligt att se valparna och den underbara mamman Helga 🙂 Det var också jätte roligt att träffa er och jag ser fram emot den 9 April!!
  Vi hörs snart igen,
  Hälsningar Lina

 2. 2
  Caroline Herlin

  Vi instämmer med föregående talare.Det var verkligen supertrevligt igår.Vi lyckades tyvärr inte ta någon bra bild.Paparzzis lär vi aldrig bli…Ser verkligen fram emot att få en ”lill Helga”.


Want to Leave a Reply?