Grattis Ellen på 14 årsdagen!

Ellen Belly Buh-Puh 14 år idag. På bilen med David

Idag har Ellen sin 14 årsdag. Men vi firar henne på fredag kl. 18.00 om du vill hjälp oss att fira henne. Vad är det då som kännetecknar en fjårtis…..det måste väl vara att man åker kana i känsloläget mellan barn och vuxen….typ ala hej vad det går…

Vi har varit uppe och sjungit för Ellen på morgonen och hon fick te och tårta och  med levande ljus.

Det blev sådana vanliga presenter som är typiska för mig…underkläder och snygga strumpor….1 par leggings och en snygg tunika lyckades vi hitta igår ute i Gällstad. Ellen blev nöjd med presenterna. Idag har jag lovat att göra en smörgåstårta till mat så då får det bli så.  Det är ju lätt att slänga ihop dessutom.

Allt väl på valp fronten och med  Helga. De är nu riktig klumpar och det börjar vara dags att bygga ut valplådan så att de ska få lite mera plats. Nu till helgen kommer 4 familjer för att skriva kontrakt och få en första kik på sina valpar. 2 familjer från Skåne, 1 från Flen och 1 från Skövde.

Nya valpbilder kommer under dagen

Skärvenäset's labradorvalpar modell Helga 2010


Want to Leave a Reply?