Nu fungerar vår telefon igen

-3C idag ska jag iväg på sjukgymnastik på förmiddagen. Det ser ut som jag skulle kunna hinna med det… Jag får ha sjukgympan kvar tills vidare och det känns jättebra.  Där arbetar jag med olika maskiner i en timma ungefär och det funkar bra. Dessutom ska jag försöka om möjligt att få en klippning med färgning.

Helga mår bra även om det naturligtvis frestar på med tyngden och det trycker ihop

en lite labbe valp modell Nadja 2009

lungorna  så hon har det lite jobbigt med andning .  Så vi får hoppas att  valparna snart signalerar att de är färdiga och vill ut.

Det är nog något på gång för idag ville inte Helga äta upp sin mat, utan det är förmodligen dags nu att börja tömma tarmarna. Men det kan ju ta en dag eller  två…  Jag får väl något eller några dygn med mycket lite sömn kan tänkas..

Vi hoppas på en enkel och lätt valpning med inte alltför många valpar utan det super Svensk ordet LAGOM ska få råda 🙂

Valp lådan är nu färdig ”bäddad”, vågen står framme, papper att anteckna kön och vikt på ligger där och väntar på att användas. OLIDLIGT SPÄNNANDE!

En liten brun goding från 2009Det är konstigt att vår telefon inte fungerar då vi fortfarande har ADSL som fungerar…… Vi får se när någon orkar sig hit. Det blir ofta problem ute på landet när man har en hängande ledning och mycket snö.

Renoveringen av tvättstugan ligger på is för Rolf har en muskelbristning som han fick, när han fick rycka loss en stege när Andris hade släng sig upp på vårt tak  utan att ha någon form av skyddsnät.  Men det är mycket gjort och det viktigaste är att vi har en tvättmaskin som vi kan använda och det har vi ju.

En liten chat med Ellen går sa mig att hon planerar komma hit några dagar på sitt sportlov för att hjälpa oss med valparna. Moa har aviserat att hon kommer en 19:e februari. Jag pratade med Karin igår och Rita har börjat att kiss markera så hon startar förmodligen sitt löp inom kort. Det blir första gången David ska para…spännande det också..

En bra dag till er alla


Want to Leave a Reply?