En vacker vinterdag

-10C  Det ser ut att bli en vacker vinterdag. Solen är på väg upp och himlen ser ut att bli klar blå.

Ett gäng med bruna Labradorvalpar har siesta.

Allt är väl med våran Helga,  som för övrigt inte är så förtjust i att ta tempen….i morse stack hon från Rolf och upp till mig för att på så sätt försöka slippa ifrån det hela.

Kanske så tar vi en ny bild idag på den unga damen för Helgas mage utvecklas hela tiden.

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag förutom allt det där vanliga förstås…Tvättstugan, där är det lite grejer på gång, det är tacksamt att få så mycket hjälp som vi får av vår Lettiske fadderson Andris.  Det är vi ju inte vana med.

En liten Belly md en brun valp

Ellen Belly Puh får slaget om hon får se denna söta bild...........

Anna, Inger och vi har skaffat oss  Haietiskta fadderbarn i huvudsak flickbarn har jag skrivit då jag tyckte att kvinnornas roll där gör att vi kanske skulle välja att stödja en flicka.  Sedan får vi se om vi får samma fadderbarn eller en syskongrupp eller om stödet ska gå till en ensam mamma med barn. Det är lämnat öppet.

Just nu så väntar vi mest på valparna ska födas i nästa vecka. SPÄNNANDE!!

På något sätt skulle vi behöva få ner snö från vårt tak över husbilen innan det brakar ihop. Vi har tagit bort snön från våra solfångare och växthus, så nu ska de klara sig.

Jag skickade över  länk till Belly som jag hade fått av Marie, men hon har inte svarat, så hon får hålla till godo med mormors typisk födelsedags presenter….strumpor, underkläder, tröjor m.m.  Men det är bra ha saker eller hur?

En riktigt bra dag till er alla!

2 Responses to “En vacker vinterdag”

  1. 1

    Jo Helga är stor..mailadress kommet

  2. 2

    Jo Helga är stor..mailadress kommer


Want to Leave a Reply?