En dag närmare valpningen

På väg ill Skärvenäset's Kennel med bruna Labradorvalpar

Här är allt bra.  Helga mår fint och vi tycker att magen växer mycket för varje dag……..Som ni ser så har STORKEN flyttat fram sina positioner lite.

Gårdagen förflöt i stilla lunk och avslutades med ett besök hos Petra och Mathieu som fyllde år .

Vår nya tvättmaskin är nu inkopplad och nu ska vi bara lära oss skillnaden på A, B och C vad det gäller torktumlare och sedan köpa den som är vettigast. Det känns roligt med en ny renoverad tvättstuga.

Nu på förmiddagen så ska jag iväg till sjukgympan och träna. Vi år se hur länge jag får

Ellen myser med en "brun björn"

fortsätta för jag har bara tider denna vecka ut……men jag hoppas kunna hänga mig kvar.

Jag såg på msn att mitt barnbarn Moa hade fått piercat tungan. Jag skulle önska för hennes del att hon fick andra vettigare glädje ämnen än att som 15 åring få tillstånd till någon sådan skit. Hon är en trevlig tjej, min allra mysigaste och gulligaste ”Mosan” och det är så  synd att INGEN SER HENNE, UTAN ATT HON SK BLI TVUNGEN ATT VÄCKA UPPMÄRKSAMHET, PÅ DETTA SÄTT…..  Sorgligt !! MEN JAG ÄLSKAR HENNE BÅDE MED OCH UTAN DENNA PIERCING.

en riktig goding från 2009 kullen

Dagens andra planer, ett besök i Borås på eftermiddagen för diverse inköp finns inplanerat. Annars så vet jag inte riktigt förutom det där vanliga. Valplådan är ihop skruvad men nu börjar det bli dags att lägga i lite tidningar och lite gamla lakan så Helga har något att bädda i.  Nytvättade plädar finns det för valparna att ligga på. Jag brukar sterilisera lite grejer inför valpningen. Jag har aldrig behövt använda något av det, men om jag inte gör det så kanske jag skulle behöva det 🙂 Matsedel och valpen utveckling ligger nu ute under tips och råd. Alla frågorna som Marie hade gjort för många år sedan, kommer när jag får tillgång till den gamla sidan, för jag har letat på gamla cd skivor men jag hittar dom inte tyvärr. För det är ingen av er som har laddat ner dom och kan skicka dom till mig?????

En riktigt bra dag till er alla önskar jag ER!! Tjingiling!


Want to Leave a Reply?