En dag närmare valpning… :)

-1C och det har kommit lite snö…..man kan verkligen påstå att temperaturen växlar.

Helga

Helga 8 vekor på g.

Allt väl med Helga, nu närmar det sig valpningen med stormsteg. Alltid lika spännande att se hur många valpar är det och hur  många tikar och hanar kommer Helga att få. Snart vet vi. Det är nu man börjar att undra vilka som står kvar i  vår valpkö. Jag vet att en del vill ha av nästa kull för det passar dom bättre i tid.

Dagens planer, sjukgymnastik för mig, sedan ska det fixas lite mera underarbete nere i tvättstugan innan vi kan börja bygga upp.

brun valp

Brun valp från 2009 kullen

Det är faktiskt guld, för oss att få hjälp med så mycket arbete, som vi nu får av Andris. Han är ju kvick och smidig som en vessla, noggrann och arbetsam och det viktigaste är att han kan ta egna initiativ.. Man behöver inte säga till honom, utan han förstår själv. Igår fick vi tjata på honom att ta en paus och vila sig.

Jag önskar att vi hade möjlighet att få honom att tänka på sin framtid……….och göra något positiv av sitt fortsatta liv. Men när man har vuxit upp på barnhem så finns det så mycket självdestruktivitet inombords som styr……Jag har inga nya idéer för de är redan uttömda och nu är det bara han själv som kan…hur nu det ska gå till….

Jag gillar det här nya programmet att göra hemsidan i. Även om jag ännu inte kan allt. Det allra bästa är just nu att det är så lätt att ändra, när jag skriver fel för det finns stavningsprogram ini. Det blir många fel för min vänsterhands fingrar lyder dåligt…jag trycker tyvärr inte ner de fingrarna med tillräcklig styrka.

Jag har ännu inte fått till det med länkar men, jag kommer under dagen att klistra in ett och annat utan länkar så får det ändras i efterhand. Tyvärr har jag inte frågorna sparade någonstans utan de får vi vänta med tills Mattias får tid att länka till den gamla hemsidan på något sätt.

Om Ellen kommer hit på sportlovet, så kommer hon att fylla fjortis den 23 februari…. då får vi ställa till en fest  för henne. Men vad ska jag köpa till henne…hon gillar den japanska Lolita modet……Men jag förstår inte var jag ska hitta något sådant…..Jag såg att program på TV…men var finns det något sådant här….?? Någon som vet??

Ta hand om dig och din nästa!

2 Responses to “En dag närmare valpning… :)”

 1. 1

  Hej!
  Då ”inviger” vi den nya hemsidan men en hälsning.
  Helga ser riktigt trinn och god ut…det måste vara ett helt gäng puppisar i den magen
  …hoppas inte det är ett helt fotbollslag.
  Vi kanske är först med röntgen av Zammie/Agnesavkommorna för idag har Vinzenz varit iväg och det såg bra ut men man får ju alltid vänta på SKK och deras utlåtande. Han var 33 kg tung eller vi kanske vi skall säga lätt.

  Ha´re gott!

  Hälsn Anita

 2. 2

  Tack för hälsningen…..fotbollslag önskar vi INTE…Vi håller tummarna inför röntgen. Kram till er i Norr…vi hälsar på vad det lider… 🙂


Want to Leave a Reply?