Det går ont att förlora någons kärlek

Oh, vad mycket snö vi har fått! Man tror nästan inte att det är sant. Vi har väl fått cirka 15-20 cm snö sedan igår kväll.  Det snöar fortfarande. Här är allt väl med  Helga och hennes  valpar. Helga har nu sin normala temp och hennes sår ser super fint ut. Nu är valparna riktigt runda och det är tyst och fridfullt i valplådan. Kanske kan vi åstadkomma en liten film…Det lär nog bli många foton tagna nu när mina papparazzia fotografer är här.

1 vecka gamla bruna labradorvalpar från Skärvenäset's Kennel

Anette och Hanna kom upp igår kväll med en flaska vin och en hel kartong med  semlor till oss alla (Tack) och tittade på valparna. Helga tyckte inte om att de kom för nära henne valpar trots att hon känner dom väl. Hon visade mycket klart att hon ville inte de skulle vara så nära. Det blev lite allsång på kvällen efter en Lasse Dalkvist skiva med gamla låtar. Ellen och Anette dansade för fullt och även Moa tog sig en liten svängom 🙂 Ellen tog en liten svängom med Andris men han rymde fältet 🙂 Så det blev många glada skratt.

Moa och Ellen anlände försenade på grund av snöovädret. Bussen hade åkt så sakta sa Moa att hon hade kunnat cykla i samma fart. Men huvudsaken var ju att de kom fram helskinnade.

Idag ska tvättstuga målas för andra gången sedan återstår små fixande innan golvet ska målas och lackas. Vi är enormt tacksamma mot Andris som har hjälp Rolf så mycket.

På fredag kväll firar vi Ellens födelsedag. Men vad ska vi köpa till henne?? Anna-Carin med familj kommer nog och Anette. Vi får höra med Petra om hon är upptagen…

Anette hade träffat en av våra valpköpare. Hennes hund var deprimerad och var sjuk och åt medicin.  Från att ha varit nummer ett och fått tränat, gå på kurser, lekt och busat och få mycket uppmärksamhet och kärlek…………så åkte han ner på rang skalan i den nya flocken som bildades.  Det är tragiskt om man tröttnar på sin hund, att man inte lämnar den till någon annan som kan ge den kärlek.  Jag är uppriktigt  mycket ledsen för hans skull…..han känner sig nog mycket sviken.

Ha en bra dag och ta hand om varandra.

One Response to “Det går ont att förlora någons kärlek”

 1. 1
  Marie

  Go middag!

  Nu har jag skottat både tak & en liten, smal gång så jag kan ta mig ner till bilen, jädrar vad man får kämpa med all snö! Morris hjälpte till på sitt eget lilla vis, dvs han lekte snöodjur/delfin i den enl honom roliga men något för djupa snön. Skottade även fram bilen och hoppas på att kunna komma loss i em 🙂

  I Morse var det en lätt förvirrad hund som inte visste var i all snö hans skulle utföra morgontoaletten, tillslut hittade han en liten, liten plätt som låg i lä och snön bara var 20-30 cm. Nöjd som sjutton rusade han snabbt in igen och låg i sängen fram till kl 10, räckte tydligen med att titta ut genom fönstret 😉

  På fredag är jag tyvärr redan uppbokad, men vill skicka en kram & ett stort Grattis!
  Mvh / Marie & Morris Det var väl himla synd men vi kramar tillbaka


Want to Leave a Reply?