Dagen bild på Helga med puppisar i magen

Det närmar sig valpningen med stormsteg. Det är redan den 3.e februari idag.  Allt är väl här trots en massa snö. Här ser du Helga med sin stora mage…..hur många valpar tror du det är??  Moa och vi brukar odsa. Moa har drömt att det är 11 st… Jag gissar på 9 st….vad gissar du på??

Helga med stor mage

Jag har gjort dagens gymnastikprogram och när jag kom hem hade Andris varit snäll och städat för att göra mig glad.  Sedan har vi tagit ner snö från växthuset och från vår solfångare innan alltsammans rasar ihop på grund av tyngden.

Efter vila blir det tvättstugan som ska få sitt. Det kommer att bli skönt att få det lite fräschare där. Det har varit i behov länge. Tvättstugan färg  kommer att bli påskgul.

9 Responses to “Dagen bild på Helga med puppisar i magen”

 1. 1

  Augusto och jag tittade på bilderna igår och gissade 🙂 Augusto trodde 10 st och jag 9 st. Spännande 🙂

 2. 2

  den som vinner får bjud på tårta! 🙂 vilka fina bilder från ert bröllop/resa 🙂

 3. 3

  tack så jätte mycket ! Låter bra det där med tårtan 🙂

 4. 4
  ida schonfeld

  jag tycker om ideen av en labrador fotboll lag därför gissar jag på 11 och ser fram emot utomhus sasong 2011.

 5. 5

  🙂 oki då är du med och oddsar, då får vi se vem som vinner…

 6. 6

  Andris, Ida och Moa tror 11 st, Augusto, 10 st, jag och Anna 9 st och Rolf 8 st…. vem ska få baka en tårta och bjuda på tårta.. flera som vill vara med… 🙂

 7. 7

  Rättelse, jag anna tror på 9 som du tania, inte elva (men hoppas på 11 för då blir det många tårtor 😀 ) Nu börjar det bli riktigt spännande! Augusto drömde om valpar inatt! ha en skön dag. nu ska vi ut o skotta fram bilen!

 8. 8

  ändrat har jag gjort nu….11 st ger flera tårtor….Moa är ju bra på att bak god kladdkaka så hon fixar nog det, Andris gjorde en god kladdtårta häromdagen… hmmm om Rolf har rätt så blir det en första tårtan han bakar….:) Man ska drömma om sina nya familjemedlemmar…. här är också mycket snö

 9. 9

  Andris, Ida och Moa, Jesper, Inger tror 11 st,Theresia 12 st Augusto, 10 st, jag, Anette och Anna 9 st och Rolf 8 st, Inger 7 st…. vem ska få baka en tårta och bjuda på tårta.. flera som vill vara med……


Want to Leave a Reply?