Bruna choklad praliner

Igår hade vi fest för Ellen. Så det blev en trevlig kväll i goda vänners sällskap.Idag blir det fullt hus. Från Skåne kommer Caroline och Lina med familj. Från Östergötland kommer Karin och Alexander för att hämta hem Rita.

Helgas bruna choklad pralin

Helga och valparna mår fint. Lugnt och fint i valplådan har vi, så Helga har tillräckligt med mat till sina små. Nya bilder kommer på våra bruna choklad  praliner, men  jag har har ännu inte hunnit ta några foton och mina papparazzia fotografer sover ännu sin skönhetssömn.

Vi gör ett nytt parningsförsök idag på förmiddagen så får i se om det är för sent. I går blev det ett nytt häng på 30 minuter. Så hur eller hur så har David fått tränat  och vist sig vara en naturbegåvning, och fixat det hela med bravur och vi måste ha täckt in rätt dag.

I går kväll hade 27C varmt inne så nog håller värmepumpen varmt. Han stod stilla igår men det blev så varmt när vi var några stycken. Nu på morgonen har vi plus 3C och just nu uppehåll.

Det finns nu några fina foto på Rita vi fick en solglimt och då passade Moa på att gå ut och ta nya foton. De kommer när  jag får tid att lägga ut dom.

I morgon åker tjejerna hem till Västervik och återkommer till Påsklovet.


Want to Leave a Reply?