Bara vinter och vinter…..

-3C och det ska bi mera snö…..Jag är fullkomligt övertygad att jag skulle egentligen har bott på Bruna labrador valparbetydligt sydligare breddgrader än Sverige. För kyla och snö är inte riktigt min melodi…..

Helga och valparna mår bra. Det råder full harmoni i valplådan, det är lugnt och tyst man höra bara lite ”mysknorr” då och då. De sover, växer, tvättas och matas. Helga tar det hela med ro. Bilden är från i går men jag ska försöka att om möjligt ta någon lite roligare bild i dag lite senare.

I Agnes är i höglöp så David är lite uppe i de blå….skulle man kunna säga.

Vi fick inget besked igår, från den familj som hade lovat höra av sig angående den tik valp som ännu är oplacerad. Vi glömde tyvärr bort de hela, så nu på förmiddagen ska vi ringa och få ett  besked. Jag Några av våra bruna labrador valparförstår att det är frustrerande att behöva vänta…och vänta.

Jag har lagt in lite olika information i vårt forum. Hittar ni info någonstans som ni tycker är intressant, lägg in det för ni kan vara säkra på att det finns andra som och tycket att det är intressant. Helt ok att lägga in frågor som  ni funderar på.

Det är lite usla bilder… jag vet det. Men Andris tog ”flygfoto”… men jag ska fixa någon bild under dagens lopp.  De är ju så små ännu så det blir inte så speciellt roliga bilder. De sover ju barra än så länge.

I morgon kommer Moa….jätteroligt!  Ellen som var mycket upprörd igår när hon ringde, är idag förkyld…. men kommer hit  när hon har varit nere och hälsat på sin mamma,  så är det sagt.  Jag har lovat skicka henne en tågbiljett hit när hon meddelar när hon tycker det är dags att åka från Nybro till Limmared.

En riktigt bra dag önskar jag er alla.

Tack till Nellie,  Emil, mamma Elvira och pappa Micke,  mormor  Lucia och morfar för de fina ryska sjalarna som Rolf, Moa och jag fick i födelsedags presenter! Vi skickar pussar och kramar till er alla i Jekaterinburg och Kazan. Hoppas vi ses i sommar… i Sverige eller Tyskland… eller var det nu kan bli………….   🙂

Спасибо, с поцелуями и объятиями с Нелли, Эмиль с мамой и папой , и бабушки и дедушки в Екатеринбурге и Казани!
MOA, Рольф, и я благодарю вас за великой русской души, которые мы получили в подарки на день рождения. Мы начинаем удивляться идете ли вы в Швеции этим летом, или если мы хотим видеть в Германии?

Emil och Nellie


Want to Leave a Reply?