Ännu en dag närmare valpning…

bruna labbe valpar

Några bruna "björnar" Labradorvalpar som myser

-8C vi har verkligen växlande temperatur. igår hade vi plusgrader för första gången på länge men det varande endast några timmar. På bilden en liten super gullig brun labrador valp som är en riktig linslus.

De är ju helt ljuvliga  och inom kort föds det nya labbevalpar.

Nu är det röntgen dags för Agnes/Zammie kullen. Jag vet att flera stycken har beställt tid och om ni inte har gjort det så är det nu dags att beställa  hos en veterinär som har digital röntgen.

Nadja med sin buna kull labbevalpar 2009

På denna bild sitter Nadja och och matar sina bebbsar. De har sina plädar att ligga på som deras kommande ägare har lämnat och sedan får med sig hem när de hämtar sina valpar. Lämplig storlek är 70×90 cm eller ungefär så. Det kan tycks stort men valparna växer och blir snart stora hundar och plädarna har de sedan hela tiden. Det finns bra hundplädar på Rusta för ungefär 100 kr. Annars så finns det i vilken hundaffär som helt men då kostar de betydligt mera.  Det är viktigt att de går att tvätta i minst 60C.

Bruna labrador "björnar"

Gårdagen ramlade iväg i ett huj. Efter min sjukgymnastik så var vi iväg en sväng till Borås och köpte lite grejer till renoveringen av vår tvättstuga. Men än fattas det lite saker att köpa in bl.a en ny  torktumlare.

Helga mår fint, magen växer för fullt. David som är halvbror med Helga blir mer och mer lik sin syster Helga i sitt sätt. Nu är han super kelig och vill mysa jätte mycket. David tycker det är jätteroligt med Andris och har mycket oss grabbar i mellan,  ”killsnack” med honom. Jag undrar om Rita kommer att börja löpa tidigare…. för nu har Etta som hon tidigare har levt ihop med startat sitt löp… har Anna meddelat mig….vi får se. De har alltid startat samtidigt…..

En bra dag till er alla!


Want to Leave a Reply?