Håller taket för snö..tyngden…

Strålande solsken men oj, så mycket snö.. Jag är lite orolig för vårt hustak….för ytterdörren har börjat att tröga…….Det är ju ganska högt och sluttande, så jag vill inte skicka upp Andris, som är minst sagt lite ”våghalsad”…

Bebbse bild från idag

Helga och valparna mår fint. De har nu fått stora rumpor. De är lugnt och fint i valplådan. Helga har börjat ta det hela med ro. Hon tycker att de klara sig ganska bra en stund då och då. Kanske tar vi några bättre bilder fram på dagen.

Andris och Ellen bakad en jätte god kladd kaka igår, som de bjöd på till kaffet vid melodifestivalen.

Idag kommer Emilie med familj, som ska ha en av valparna. Sedan börjar de nya valpköparna droppa in efter hand i nästa vecka.

Ellen och Andris busade mycket ute i snön igår och hade jätteroligt. David, han bara älskar att leka och busa i snön och naturligtvis så tycker

Ellen och Davis leker och busar i snön

han det är jätteroligt när ungdomarna leker och busar tillsammans med honom.  Just nu så tar Ellen bort snö från vårt växthus och vi hoppas om möjlighet kunna rädda det…..funderar på att göra ett ute rum där. Kanske bara ha några få tomatplator och någon gurkplanta…Andris skottar snö och Moa duschar för hon vill hänga med Rolf till stan och handa lite.

En bra dag till er alla!


Want to Leave a Reply?