7 valpar har vi fått som är pigga och mår fint

När Rolf, Andris och Ellen kom till Göteborg så föddes en död valp till. Trots kalcium dropp så blev det inga värkar….jag förstår inte varför det blev så mycket strul. Då bestämdes att de skulle ta resterande med kejsarsnitt. Så nu har vi 7 st livliga valpar. Om jag har förstått det hela rätt så är det 4 tikar och 3 hanar. Jag hörde dom i telefonen….nu ska jag föröka sova en stund.  Ellen fick gå med till operation för Helga vägrade gå med dom. Tack Ellen som har skickat sms och bild för att hålla mig uppdaterad om vad som hände.

Jag är så  förkyld. Jag har en super röd rinnande näsa och röda rinnande ögon….och håller febern i schack med alvedon. Jag har naturligtvis inte vågat gå nära valparna

2 Responses to “7 valpar har vi fått som är pigga och mår fint”

 1. 1

  krya på er, du med förkylning och helga med kejsarsnitt! en väldigt jobbigt natt ni måste har haft. 🙁 hoppas att alla återhämta sig direkt.
  mvh
  ida

 2. 2
  Lena och Kent

  GRATTIS till sju fina labbevalpar!

  Oj, så struligt det blev! Skönt att allt blev bra till slut. Nu hoppas vi att ni allihopa återhämtar er efter denna dramatik. Valparna är jättesöta och vi hoppas naturligtvis att en av hanarna så småning om vill flytta hem till oss.

  Hälsningar
  Lena och Kent


Want to Leave a Reply?