Ibland händer det konstiga saker…

-8C. Gårdagen förflöt i en ganska stillsam lunk. Vi har ännu inte hört när de ska komma och koppla in bergvärme pumpen. Men eftersom det är fredag idag så lär det väl dröja tills i nästa vecka. Så nu blir det att köra in mera ved idag för det är strykande åtgång på veden i år.

Agnes

Agnes poserar under en promenad med Andris

Andris och Agnes tog en långpromenad ner till sjön och det togs lite nya bilder på Agnes. Agnes valpar som alla var svarta är nu runt året och jag vet att en del har beställt tid för röntgen. Cross your fingers!

Dagens planer är att i första hand försöka å kontakt med den veterinär som vaccinerade våra 4 hundar med Rabis vaccin. Vi har ringt…men kommer  inte fram på telefon. Vi har lämnat meddelande på telefon svararen, men ingen ringer tillbaka. Vi har lämnat meddelande på mobilsvar men inget svar ändå….Idag får i åka dit och se om vi kan lösa det hela….himla konstigt. Det närmar sig nu den tid då det ska tas prov för att se om vaccinationen har tagit…..Vad gör man ….man måste  ju ha en vaccinremsa som tillhörde vaccinet klistrat på hundens pass och allt finns hos veterinären………..Det är ett något underligt uppförande minst sagt….

Helga

Helga, som ska ha valpar i feb söker efter godis i snön, bakom henne söker Isa och Agnes.

Allt väl med Helga, på bilden är alla hundarna ute och letar lever godis i snön. Kanske kommer det en bättre bild på vår Helga

Jag har ännu inte lyckats att förstå hur jag ska lägga länkarna…..inte heller hur jag ska lägga in bilder i gallerierna…. men det löser sig till slut.

Det har pratats mycket  i TV och på radio de  senaste dagarna om hur viktigt det är att skriva sambo avtal när an inte är gift.  Jag har ju änkepension och om jag gifter mig så dras den in. Det är dags att skriva om vårt gamla samboavtal som snart är 19 år gammalt. Vi minns inte ens vad det står där… I samband med det så ska vi uppdatera våra testamenten.  Det har vi däremot gjort flera gånger. Ni som är sambo…..det är VIKTIGT att tänka på vad som skulle hända om någon av er dör.

Ha en bra dag ni alla där ute i super rymden!


Want to Leave a Reply?