I morgon går Helga in i 8:e veckan av 9…..

-20C och nu går solen upp och då blir det några grader kallare. BRRRR

bruna labradorvalpar

2 han valpar efter Nadja från 2009 kullen

På bilden ser du 2 av Nadjas valpar från 2009.  Super söta eller hur?

Vi har beställt hem veterinär för provtagning den 18 februari för att se om  Rabis vaccinringen har tagit. Jag har inga planer på att dra ut en nyförlöst tik till en veterinär klinik, utan jag vill ha det utfört här hemma. Så nu hoppas jag att det kommer att fungera som det är tänkt.

Moa har aviserat att hon anländer den 19 februari 🙂 och det är jätteroligt för då blir det lite skratt.  Just nu  är jag i behov av det. Undrar om det är klart med Moas ansökning till den skola som hon har valt… vilken det nu är.

brun labrador tik Helga

Helga i 7:e veckan med lite rakad mage

Dagens planer, ett besök i en secondhand han butik har jag tänkt. Jag såg att de hade 50% på allt. Vi får se om det blir av. Jag vet egentligen inte vad jag skulle vilja hitta……men det vet man när man ser det.

Det blev inga nya foto  tagna igår. Kanske blir det några tagna idag… I morgon går Helga in i sin 8:e vecka…..spännande eller hur. Snart har vi ett gäng bruna labrador valpar. som smaskar och snusar…så  mysigt.  Det ger mig livsglädje!  I natt har Helga sovit i vår säng nästan hela natten. Det har gått alldeles utmärkt att slussa ut David ur vårt sovrum. Han har fått sovit hos oss länge, men nu sover han i en av våra skinnsoffor. Kanske bär vi upp valp lådan idag och skruvar i hop den. Det börjar vara dags.

Jag lyckades skicka upp några familjebilder till familjebilds galleriet…men jag fick ändå inte till det för det är bara några valp bilder som syns…. men det kommer…. Jag har tänkt ringa Sören och Iris i flera veckor…men jag tycks ha så svårt att få till ett enkelt telefonsamtal…..Vi får se om jag får till det idag….

En bra dag till er alla önskar jag  ER!

3 Responses to “I morgon går Helga in i 8:e veckan av 9…..”

 1. 1
  Mona Runn

  Hej o Gomorron Tania!!! Ja hujeda vilken vinter vi har…. vi har -17 grader här och gotlandsradion spådde mer snö i eftermidda!!! Casimir tyckte inte de va så mysigt att göra ifrån sej på morron, han ville snart in. Sen blev det köks-soffan, hans favoplats, då har han uppsikt över allt som händer o sker. Igår kväll hade vi mys i soffan, har köpt mej en 3-sits eftersom Casimir vill ligga hos mej och en 2,a blir nästan trång med en mulletant o en stor Labbe!!!
  Ha en bra dag, skulle gärna hängt med på second-hand-tur, skitkul!!!!! Kramar Mona

 2. 2
  Mona Runn

  Ps. Bilden på ”Stållans” valpar är underbart, man smälter totalt, vilka goingar!!!!!

 3. 3

  fryser ni rumpan av er ute på öa? Krama casimir och gubben din! Stållans ungar var underbara. Ha de bäst, vi ses till våren


Want to Leave a Reply?