Hampes 6 årsdag

-3C och nu tycks det ha snöat färdigt för den här gången. Vår bergvärmepump står nu ute i snön och väntar på att bli inkopplad, men vi har ännu inte fått besked om när de kommer.

Hampus

Hampe-Mampe-Pamp 6 år

Här en bild som Anette har skickat in på Hampe när han fyllde 6 år  och väntar på att få öppna sitt paket. Hampe är en svart Labrador hane som ÄLSKAR piplelsaker och ska snart få en lillebror…..men av alldeles fel ras….. 🙂 en svart/vit Engelsk cocker spaniel…..när han kunde ha fått en RIKTIG hund, så får han en leksakshund.

Igår var en sådan lite trist dag då jag egentligen inte fick till något över huvud taget. Men man ska ha sådana dagar också,  så att man känner igen en bra dag när den kommer.

Vad ska då denna dag bjuda på….ingen aning faktiskt.  Lite mera jobb ner i källaren blir det förstås, likaså snöskottning. Men för övrigt så är planerna ännu diffusa. Men kanske kan vi ta lite ny bilder för om allt stämmer så blir det lite sol idag…. Helga börjar se ut som en liten lagårdsdörr över ryggen….

I morse fick David ett ”spel” och kunde hastigt och lustigt inte gå uppför trappan….Men Hilda blev sur på honom för han stod i vägen för henne så hon sa till honom på skarpen och då gick han upp…..Börjar han se spöken….

Johanna har hört av sig och planerar ett besök. Det ser jag fram emot det var ju ett tag sedan vi sågs. Det blir roligt för David att få leka med Axel, som är bror till Nadja.

Moa smsade igår och berättade att hon kommer hit på sportlovet…när är det någon som vet?  Det är naturligtvs jätteroligt:) Hur Ellen har tänkt vet jag inte men hon brukar höra av sig strax innan de åker och fråga om hon får komma.

Ha en bra dag!

4 Responses to “Hampes 6 årsdag”

 1. 1
  Mona Runn

  Vilken smarrig födelsedagstårta!!! Pipleksaker är det fler som gillar, ex. min Labbe-pojk Hoppalong Cassidy (Casimir), men när matte har hört pipen en hel dag, då får den vila lika länge…………..

 2. 2

  Varför då??? 🙂 Gillar du inte ljudet… var är foton tagna med din nya tjusig kamera? Kramar

 3. 3
  Mona Runn

  Vi har haft grått o snöväder, då blir bilderna inte så bra, och så tar det lite tid att lära, som du vet så är ja inte teknikförtjust!!! Casimir är väldigt lik sin mamma ser ja när ja tittar på Agnes kort!! Kramar tillbaka!!!

 4. 4

  då är han en snygging…du har rätt det tar ett tag speciellt om man inte vill läsa instruktionen….det vill jag ALDRIG.. 🙂 mera kramar


Want to Leave a Reply?