Föreslå gärna förbättringar för vår nya hemsida

Moa

Moa har kommenterat via mobilen att det fattas en länk med våra gamlingar och hon har rätt förstås. Men det kommer en länk med bilder på vår old labrador ladies så snart jag kommer ihåg hur man ska göra. Men varför registrerade Moa sig inte och skrev detta själv på hemsidan..????? Om Mumse Börne (brun) och Majha (gul) ska vara med så behöver jag få nya bilder på dom.

Om vädret tillåter så kommer jag att försöka ta några nya bilder idag för att byta ut en del bilder. På tal om bilder. Tack Micke och Elvira för alldeles underbara bilder på barnen och ett mycket trevligt samtal! Elvira, Nellie och Emil jan 2010 Det var nog närmre ett 50 tal mycket fina proffsbilder. De hade -30C i Jekaterinburg i Sibirien. BRR så kallt.

Här rullar det på, Helgas valpar  växer, ett nytt foto kommer idag….det är  alla fall min avsikt. Små bruna labradorvalpar, som är lite UFO liknande i början,men  som snabbt växer upp till små brun björnar.. Om det är något som ni tycker saknas på hemsidan så kom med förslag om förbättringar. Jag vet att länkarna under råd och tips fattas….undrar hur jag kan komma åt informationen på den gamla hemsidan så jag kan kopiera den…..

Om Andris har några planer vet jag ännu inte….Men nu börjar det vara dags att ta reda på det.  Ska han stanna några veckor eller ska han gå ut och försöka hitta sig ett jobb….????? Det blir nog tufft för honom i dagens arbetslöshet. Just nu så hjälper han Rolf med att måla i källaren och det tycker han är roligt. Dessutom är han duktig. Han har sagt att han ville kommer hit för att hjälpa oss lite. Han tjej smsar och säger hur ledsen hon är att han inte är i Lettland …. Han har ingen egen mobil numera…..kanske fick han sälja den han hade fått av Therese, för att få pengar eller så har den gått sönder, så sms trafiken  går via min mobil.

Inger och Gösta var här igår och vi bjöd på Gotländsk saffranspannkaka med drottningsylt, det  var så super gott.

Dagens planer….fotografering, målning och sedan får vi se…..

Glöm inte att registrera dig på hemsidan och delta

Ha en riktigt bra dag!

5 Responses to “Föreslå gärna förbättringar för vår nya hemsida”

 1. 1

  K??? Vadå K kTheresia kan du inte samma språk som jag eller?

 2. 2

  har fått lära mig att ”k” betyder ”ok” för att det är lättare att skriva bara ”k” istället för ”ok” 🙂

 3. 3

  K

 4. 4

  jag vet inte själv men gå in på Forum där måste du väl kunna regga dig.

 5. 5

  Helt korrekt. På forum kan man regga sig.


Want to Leave a Reply?

««   ∞   »»