De e måndag morgon ….

Valpar väntar vi runt en 12 februari.

-12C BRR. Den nya hemsidan växer så sakteliga fram och jag lär mig att fixa och dona med råd av Mattias.. Jag ska idag om möjligt försöka få till några länkar som inte fungerar och dessutom tänka till vad som vi mera skull kunna behöva. Idag ökar vi upp Helags mat intag ytterligare.

Helga

Helga går in i sin 7:e vecka i dräktigheten

Valparna börjar nu att växa till sig.  De bilder som vi försökte oss på igår blev alldeles för korniga, det fattades alldeles för mycket ljus. Vi får se hur det blir idag. Jag vet att vi behöver uppdatera våra bilder.

Idag ska jag börja mitt nya sjuk, gymnastikprogram. Nu tränar jag 2 gånger i veckan med tränare. Jättebra tycker jag.

Vår bergvärmepump får vi vänta på tills på onsdag på kommer den på förmiddagen.  Så skönt det ska bli när allt fungerar.

Andris vår  Lettiske fadderson  är kvar här  och vet egentligen inte vad han ska göra nu….Han vet inte hur han ska ställa sig eller hur han ska handha denna nya situation. På något sätt måste han nu växa upp…. och bete sig som en vuxen människa…… Han blev ganska chockad när de mest av hans kläder var kastade… han kom med lätt bagage skulle man kunna säga. …Sådant är livet, alla chanser finns inte alltid kvar hur länge som helst.

Dagens övriga planer….vi fortsätter med vår renovering i källaren. Ni må tro att det blir snyggt, men än dröjer det innan allt är klart.  Aprikosfärgade väggar i hallen där nere gör en glad! Tvättstugan är ett kommande jätteföretag…där har så mycket fått samlat sig.

Jag hoppas på ett aktivt deltagande på vår nya hemsida. Alla är välkomna att skriva och uttrycka era önskemål eller åsikter.  Börja gärna  med att delta med feedback så att hemsidan utvecklas..  Det jag redan har saknat är en översättningsmöjlighet som fanns på den tidigare hemsidan till Engelska. Jag brukar ju ha många besök från hela världen.

En superbra dag till er alla

2 Responses to “De e måndag morgon ….”

  1. 1

    Då var översättningen fixad… ligger som en funktion till vänster. Bara välja sitt språk och köra… 🙂

    //M

  2. 2

    Tack, så gullig du är!


Want to Leave a Reply?