Allt väl med Helga

David

David

Andris tog bilden på David igår under en vinterpromenad i solen.

När jag kom hem igår efter min sjukgymnastik hade Andris dammsugit hela huset och tvättat alla golv och vattnat alla blommor.  Snacka om överraskning   🙂  Så snällt och omtänksamt av honom. På eftermiddagen så hjälpte han Rolf att måla hall källargolvet . Det blir så snyggt 🙂

Allt väl med Helga, vår tik som väntar bruna labradorvalpar omkring den 12 februari.

Helga

Helga leker ute i snön med Andris

Hundarna tycker det är så roligt att busa med Andris.  Så det blir lite stoj och lek. Om vädret bjuder på sol eller tillräckligt med ljus idag ska jag gå ut och ta några bilder så som jag vill ha  dem.  Jag undrar om mina papparazzifotografer har planer på att komma på sportlovet eller om de har andra planer…

Dagens planer, målningen fortsätter, diverse inköp, eventuellt återkommer jag med några nya bilder, jag har ännu inte fått till länkarna angående valp information att fungera. Jag kommer att göra ett nytt försök idag.

2 Responses to “Allt väl med Helga”

  1. 1
    Erika

    Hej! Ser ni väntar bruna labradorvalpar,, vill du maila mej har lite frågor?:) schochow_erika@hotmail.com

  2. 2

    ja det kommer mil. Jag såg att vi inte hade lagt in en mail adres, så nu har jag även gjort det/Tania


Want to Leave a Reply?