Inga mygg idag…. :) Tack Sonja!

valp från 2009

Son till Nadja

-23C…inga mygg. Nu måste väl en hel massa fästingar frysa ihjäl och kanske också den spanska mördarsnigeln…. som inte borde vara anpassad till denna kyla. Men jag är trött på den starka kylan nu. VÅR…..önskas med andra ord.

Igår var Sonja, Jennifer, Josefin och Dina, en valp från sommarkullen 2009 och dotter till Nadja.

Dina

Skärvenäset's Diana "Dina"

Dina, på bilden här var mamma upp  i dagen och hade fått  m sig mycket från mamma, här och hälsade  på.  Dina var utan tvekan en riktig stållunge. Inte så konstigt med tanke på att ”Stållan” är mamma. Tack snälla ni för den super fina presenten. Sonja som är en riktig hejare på att göra vackra saker själv hade med en mycket vacker ljuskrona som hon hade valt med tanke på mitt lime färgade kök.  Jag blev så glad att jag faktiskt blev rörd för jag är inte en människa som är bortskämd med presenter. Dessutom sa hon att när du har bränt ner ljusen så lämnar du tillbaka det så får du nya ljus på… De ni!

Nu  börjar vi att jobba lite med vår tvättstuga som vi ska fixa till och organisera om. Vi ska rita om den och försöka få till det på bästa sätt. Vi har en riktigt stor tvättstuga.

Idag lovar jag få till en ny bra bild på Helga. Magen växer och har åkt ner lite mera….sista januari idag och Helga går in i sin 8:e vecka….Efter den 10 februari börjar vi vänta. Nu ska vi bör att tempa henne så vi vet vilken som är hennes grundtemp…. så i framöver inte missar hennes dip som kommer att berätta för oss att nu är det dags..

Jag önskar er en bra dag!

2 Responses to “Inga mygg idag…. :) Tack Sonja!”

  1. 1
    TesaOchMajken

    Guuuuuuud vad man längtar tills dom bruna små korvarna kommer ut 😀

    Kram Theresia Och Majken

  2. 2

    🙂 de gör jag med …men var är fotot på Majken


Want to Leave a Reply?